Wolweverstraat 20-32

2984 CD Ridderkerk Huur

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
EUR 120,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1998
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Kantoorruimte

Oppervlakte
2.058 m²
In units vanaf
16 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark

Omschrijving

In het prominente kantoorgebouw ‘Ridderpoort Offices’ bieden wij twee zelfstandige kantoor-units te huur aan. Deze units zijn te combineren tot één unit. De kantoren zijn voorzien van een eigen entree (en meterkast) en ruimte voor signing is aanwezig op deze zichtlocatie waardoor het mogelijk is om uw bedrijf op onderscheidende wijze te huisvesten.

Daarnaast is het mogelijk om kleinere kantoorunits te huren vanaf 16 m2. Neem voor meer informatie contact met ons kantoor op.

Door de speelse indeling, lichtinval en sfeervolle passage in combinatie met het gebruik van tijdloze materialen heeft de kantoorruimte een hoge mate van kwaliteit.

Er is ruimte voor alle type ondernemingen, van nieuwe technologische start-ups tot gerenommeerde advocatenbureaus al dan niet in combinatie met sales, R&D of showroom.

Wilt u zich op comfortabele wijze huisvesten en profiteren van de uitermate strategische ligging dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging ter plaatse!

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘’Woude’ in Ridderkerk. Dit is een gemengd terrein met uiteenlopende functies met aan de randen voornamelijk kantoorgebouwen. De bereikbaarheid is uitermate gunstig. De rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem) en A16 (Rotterdam-Breda) zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Op loopafstand zijn bushaltes gelegen.

Bereikbaarheid
Op korte afstand zijn de op- en afritten van de Rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) gelegen en via de randweg N3 is er een directe aansluiting op de Rijksweg A15 (Utrecht-Antwerpen). Voorts is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen.

Bestemmingsplan
Thans is van toepassing de beheersverordening van de gemeente Ridderkerk waaruit blijkt dat de onderhavige locatie is aangewezen als ‘Bedrijventerrein in combinatie met overige functies’. Hieronder zijn in ieder geval begrepen ‘bedrijven’ (tot en met categorie 4.1), ‘kantoren’ en ‘detailhandel’ (uitsluitend als ondergeschikte activiteit bij bedrijven).

Huurprijs
Unit 3: ca. 414 m2 (begane grond + 1e etage)
Unit 6: ca. 1.025 m2 (2e etage)

Deze units zijn te combineren tot één unit van ca. 1.439 m2.

De huurprijs bedraagt EUR 120,- per m2 per jaar.

Zoals aangegeven zijn er ook kantoorunits te huur vanaf 16 m2. De huurprijs is op aanvraag.

Parkeernorm: 1:65m2.

Huurprijs parkeerplaatsen: EUR 650,-- per plaats, per maand, exclusief BTW.

Opleveringsniveau
In de basis wordt de kantoorruimte casco-gerenoveerd aangeboden: wit gesauste bouwkundige wanden, systeem plafonds voorzien van LED verlichting, aansluitpunt t.b.v. een pantry, gerenoveerde sanitaire voorzieningen, vloeren gereed voor het leggen van vloerafwerking. Unit 6 is voorzien van een eigen lift-installatie.

Zonnepanelen
Unit 3 is voorzien van zonnepanelen waardoor geprofiteerd kan worden van de lage kosten voor elektra.

Leveringen en diensten
Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar, kortere huurperioden in overleg.

Opzegtermijn
12 maanden.

Verlengingstermijn
Aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

HUURVOORWAARDEN

Betalingen
Huur, eventuele servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, eventuele servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst conform model verhuurder welke is gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015, met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Leveringen en diensten
Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar, kortere huurperioden in overleg.

Opzegtermijn
12 maanden.

Verlengingstermijn
Aansluitende perioden van telkens 5 jaar.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan