’Professionele begeleiding van een bedrijfsmakelaar kan u veel geld besparen’

Bij de zoektocht naar een geschikt bedrijfspand zullen door u diverse juridische, ruimtelijke en financiële afwegingen gemaakt moeten worden. Geen makkelijke keuzes, u praat immers niet over een pakje boter. Door het inschakelen van professionele begeleiding en advies wordt op basis van uw wensen een voorstel en strategie op maat gemaakt, waarna we u begeleiden van A tot Z.

Wat voor bedrijfspand zoekt u? Welke juridische, ruimtelijke of economische aspecten komen aan de orde? Wat is de beste onderhandelingsstrategie en welke markttransacties zijn vergelijkbaar om een goed beeld te kunnen creëren? Hoe hoort een koop- of een huurovereenkomst eruit te zien? Welke condities kan ik overeenkomen ten aanzien van de levering van een bedrijfspand? Het zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die gedurende het aanhuur- of aankooptraject naar voren komen.

Door onze kennis van de lokale markt en het daaraan gekoppelde netwerk, alsmede onze persoonlijke betrokkenheid, kunnen wij u een professioneel en deskundig advies afgeven. Onze missie is het vinden van passend aanbod en het totstand brengen van een transactie, waarbij EQ Real Estate uw belangen behartigd.

Ja, ik wil vrijblijvend weten wat EQ voor mij kan betekenen
Advies op maat

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom form