Vrieseweg 8

3311 NX Dordrecht Huur

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
EUR 2.400,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2007

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
202 m²
In units vanaf
202 m²
Verkoopvloer oppervlakte
202 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse type
B1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Deze commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een complex met een zeer representatieve uitstraling en biedt diverse gebruiksmogelijkheden binnen het vigerende bestemmingsplan. De ruimte is uitermate geschikt voor een kantoor al dan niet met baliefunctie, een winkel of activiteiten met een maatschappelijk, culturele of sportieve inslag.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden!

OBJECT
De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van circa 202 m2 en is toegankelijk middels een eigen entree aan de voorzijde.

LOCATIE
De ligging is uitstekend te noemen: aan het Vrieseplein en nabij de de drukke winkelstraten van Dordrecht. Het Centraal Station Dordrecht is op zo’n 10 minuten loopafstand gelegen. In de directe omgeving zijn diverse openbare, betaalde parkeervoorzieningen aanwezig.

Aan het Vrieseplein wordt een design-hotel gerealiseerd. Begin 2024 wordt aangevangen met de bouw. Dit zal naar verwachting een enorme impuls geven aan het omliggende gebied.

DORDRECHT
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland.

Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economisch functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historisch omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen: granito vloer, verwarming middels cv-ketel, luchtgordijn, pantry en toilet.

BESTEMMINGSPLAN
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Schil’ dat bij Raadsbesluit werd vastgesteld op 27 maart 2012. Hieruit blijkt dat de onderhavige locatie een enkelbestemming ‘Gemengd – 2’ heeft.
Gebruiksmogelijkheden op deze locatie zijn onder andere: detailhandel, dienstverlening, maatschappelijk, kantoor, atelier, cultuur en ontspanning en sport.

HUURPRIJS
EUR 2.400,-- per maand, exclusief BTW.

LEVERINGEN EN DIENSTEN
De huurder zal zelfstandig contractant worden voor de nutsvoorzieningen (gas, water en elektra).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

VERLENGINGSTERMIJN
Aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

BETALINGEN
Huur, eventuele servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, eventuele servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het meest recente standaard ROZ-model en de daarbij behorende Algemene Bepalingen.

AANVAARDING
De ruimte is per 1 december 2024 beschikbaar voor de verhuur.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan