Vest 108

3311 TX Dordrecht Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1912

Kantoorruimte

Oppervlakte
373 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming

Bedrijfshal

Oppervlakte
373 m²
In units vanaf
373 m²
Voorzieningen
Toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

In de historische binnenstad van Dordrecht bieden we deze multifunctionele ruimte van 373 m2 tegen flexibele condities te huur aan. De eigenaar heeft dit object in eigendom verworven ten behoeve van een herontwikkeling/ transformatie en zoekt een gebruiker voor een periode van 1 tot 2 jaar.

Object
Het object betreft een voormalige timmerfabriek welke de laatste jaren in gebruik was als ‘Escape Room’. Voor verhuur is de begane grond van circa 373 m2 beschikbaar. Optioneel is er ook een garage beschikbaar voor verhuur.

Binnen het vigerende bestemmingsplan zijn er diverse gebruiksmogelijkheden. De ruimte kan gebruikt worden voor dienstverlenende bedrijven, een winkel, bedrijfsruimte, kantoor, een maatschappelijke functie, atelier, cultuur of leisure.

Locatie
Het object is gelegen aan de Vest in het historische stadscentrum van Dordrecht. Op loopafstand is de A1 winkelstraat de Sarisgang gelegen en in de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig.

Dordrecht
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas, ligt de stad Dordrecht in de provincie Zuid-Holland.
Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economisch functie.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd met o.a. sanitaire voorzieningen, een bar met keuken, verlichting en verwarming.

Huurprijs
De huurprijs van het gehuurde bedraagt EUR 21.000,- per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurtermijn
Huurtermijn in overleg. In de basis 1 tot 2 jaar, eventueel met maandelijkse verlenging.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opzegtermijn
De opzegtermijn bedraagt 3 maanden.

Betalingen
Huur, eventuele servicekosten en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, eventuele servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst conform model verhuurder welke is gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015, met de bijbehorende Algemene Bepalingen.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er is geen brochure gevonden bij dit object.

Vraag meer informatie aan