Strijbeekseweg 48a

4856 AB Strijbeek Huur

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
EUR 145.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
17.265 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
3.830 m²
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Logistieke functie
1

Kantoorruimte

Terrein

Omschrijving

Op een goed bereikbare locatie nabij de Belgische grens komt een bedrijfsruimte met een totale oppervlakte van 3.830 m2 (unit 7 op de plattegrond) beschikbaar voor de verhuur. De bedrijfsruimte beschikt over een eigen loading dock en optioneel twee kraanbanen. Indien een groter metrage gewenst is kunnen wij dit voor u op maat faciliteren.

Het gehele bedrijfscomplex is voorzien van maar liefst 1.385 zonnepanelen. Hierdoor ontstaat ten behoeve van huurder een voordeel aangezien er geen kosten netwerkgebruik en/of aanvullende energiebelastingen worden doorbelast. Het terrein beschikt over een eigen trafo met een capaciteit van 630 kVa en een buitenterrein aan de achterzijde. Unit 7 en 8 zijn voorzien van een loading dock.

Interesse? Wij leiden je graag vrijblijvend rond tijdens een bezichtiging.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het complex is gelegen aan een provinciale weg met een goede bereikbaarheid vanaf de Rijkswegen A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam)/A58 (Bergen op Zoom/Breda/Eindhoven)/A27 (Breda/Utrecht) en gelegen dicht bij de Belgische grens. Breda is bereikbaar binnen 15 minuten. Het complex beschikt over een ruime oprit voor (vracht)vervoer.

BESTEMINGSPLAN
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Alphen-Chaam
2010’ vastgesteld bij Raadsbesluit op 11 februari 2010 waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming ‘bedrijf’ heeft. Tevens zijn een drietal functieaanduidingen van toepassing, waaronder specifieke vorm van bedrijf – 68. De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn onder meer bestemd voor bedrijfsdoeleinden met bijbehorende voorzieningen zoals aangegeven in de Tabel Bedrijven bij het bestemmingsplan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Omgevingsloket.

PARKEERPLAATSEN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in -en rondom het bedrijfscomplex.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt EUR 145.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte (ca. 3.830 m2) wordt als volgt opgeleverd:
• Een loading dock (expeditiezone is circa 480 m2 groot);
• Één overheaddeur met aanvullend 2 overheaddeuren met beperkte beschikbaarheid;
• OPTIONEEL: Intern twee kraanbanen. De twee kraanbanen kunnen worden opgeleverd, gecontroleerd en gekeurd naar de huidige maatstaven en hebben de volgende specificaties:
o De eerste kraanbaan heeft een hefvermogen van 5.000 kg met een overspanning van ca. 20 m, een hefhoogte van ca. 5 m en baanlengte van ca. 104 m. Er is een uitbreidingsmogelijkheid met kranen met een hefvermogen van 6.300 kg, dus met 2 kranen in de serie een maximaal hefvermogen van 12.600 kg;
o De tweede kraanbaan heeft een hefvermogen van 3.200 kg met een overspanning van ca. 4,75 m, een hefhoogte van ca. 3,80 m en baanlengte van ca. 94 m;
• Krachtstroom;
• Vernieuwde gordingen en dakspanten;
• Betonvloer (geverfd);
• LED-lijnverlichting intern en LED-buitenverlichting;
• Een luifel of overkapping;
• Geschilderde muren.

Tegen een nader overeen te komen meerprijs is de realisatie van een elektrische verwarming om de gehuurde ruimte vorstvrij te houden voor verhuurder bespreekbaar. Voornoemde geschiedt in onderling overleg.

Op termijn wordt de aanwezige wasplaats op het buitenterrein voorzien van een wasbox, een hogedrukreiniger en een koud water slang. Tevens kan op termijn Diesel worden getankt op het terrein.

HUURPRIJS, BELASTINGEN EN SERVICEKOSTEN
Bij de huurprijs zijn de volgende kosten inbegrepen en derhalve voor rekening verhuurder:
• OZB-belastingen voor zowel eigenaars als gebruikers;
• Waterverbruik op basis van huishoudelijke gebruik. Indien extra waterverbruik van toepassing is zal er een afrekening plaatsvinden op basis van tussenmeters;
• Jaarlijkse controle brandblussers en brandhaspels;
• Periodieke keuring elektrische installaties t/m aan de stopcontacten;
• Periodieke keuring elektrische overheaddeuren.

Aanvullende wensen of investeringen zijn bespreekbaar in overleg met de eigenaar/verhuurder.

AANVAARDING
In overleg, doch minimaal 6 maanden na de totstandkoming van de huurovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van een bedrag van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURTERMIJN
5 jaar, telkens te verlengen met periodes van 5 jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

SERVICEKOSTEN
De levering van zaken en diensten zijn bij de huurprijs inbegrepen.

VOORSCHOT
De verrekening van elektra en water geschiedt op basis van tussenmeters. Partijen zullen met elkaar in gesprek treden over de hoogte van een voorschotbedrag. Verhuurder stuurt huurder na ieder huurjaar een eindafrekening toe.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

DISCLAIMER
Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan