Stadionstraat 26

4815 NG Breda Huur

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
EUR 165,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2002

Kantoorruimte

Oppervlakte
817 m²
In units vanaf
817 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Flexplek
Ja

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark

Omschrijving

Op kantorencampus Tetrade in Breda bieden wij deze turn-key kantoorruimte te huur aan. Tetrade is een echte ‘business hotspot’ en biedt diverse faciliteiten zoals een volledig gerestyled bedrijfsrestaurant, coffee lounge, vergadermogelijkheden en WiFi hotspot. In de directe omgeving zijn bovendien uitgebreide voorzieningen aanwezig zoals het NAC stadion en StadaStores met een diversiteit aan horeca en winkels.

Graag laten wij u de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging ter plaatse!

Kantoorruimte
De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 817 m2 VVO en is gelegen op de derde etage van gebouw Tetrade II. Het kantoor is modern en licht ingericht en heeft een prachtig uitzicht over het dynamische Stadionkwartier. De kantoorruimte wordt opgeleverd met de aanwezige fit-out: wanden, vloerbedekking, raambekleding, systeemplafonds met verlichting.

Parkeren
Er zijn 17 parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein rondom het gebouw. Dit resulteert in een parkeernorm van 1:48. Het betreft hier zogenaamde zwerfparkeerplaatsen die niet expliciet zijn toebedeeld.

Naast het NAC stadion en de StadaStores zijn ruime gratis parkeervoorzieningen aanwezig.

Locatie
Tetradepark is uitstekend gelegen in het dynamische stadionkwartier, dat een verbindend element is tussen de snelwegen en de binnenstad van Breda. De campus bestaat uit vier prestigieuze kantoorgebouwen die zich onderscheiden door de tijdloze architectuur naar een ontwerp van Hooper Architects.
Het gebied kenmerkt zich door hoogwaardige kantoorgebouwen met gerenommeerde gebruikers zoals Deloitte, SVB Bank. Argenta, Coface Vekoma en Grizzly marketing.

Bereikbaarheid
Auto
Het Stadionkwartier is gelegen langs de Lunetstraat, die het stadscentrum verbindt met de Noordelijke Rondweg van Breda. Hierdoor is de locatie goed ontsloten naar zowel de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) als de snelweg A27 (Utrecht-Breda) en het centrum van Breda.

OV
Aan de Lunetstraat bevinden zich op loopafstand bushalten ten behoeve van het stadsvervoer. Het centraal station is daardoor snel te bereiken.

Huurprijs
Kantoorruimte:
EUR 165,-- per m2 per jaar exclusief BTW.

Parkeren:
EUR 500,– per plaats, per jaar exclusief BTW.

Betalingen
Huur, eventuele servicekosten en BTW per maand vooruit.

Huurtermijn
Deze kantoorruimte bieden wij in onderverhuur aan namens de huidige huurder. De huurtermijn is derhalve in lijn met de lopende huurverplichting en eindigt op 31 september 2027. Indien een langere huurtermijn is gewenst is nader overleg met de hoofdverhuurder noodzakelijk maar sluiten wij op voorhand niet uit.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Leveringen en diensten
Door of vanwege verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd:
Vastrecht en elektra en water in de algemene ruimte en het gehuurde;
Gering en dagelijks onderhoud van gebouw gebonden installaties;
Telefoonaansluitingen gebouwbeheerssysteem, BMI en liften;
Schoonmaak algemene ruimtes;
Glasbewassing;
Onderhoud gemeenschappelijk groenvoorziening en parkeerterrein;
Onderhoud slagboominstallatie;
5% administratiekosten over de leveringen en diensten.

Voorschot: EUR 55,-- per m2 per jaar, exclusief BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst conform model verhuurder welke is gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30-01-2015, met de bijbehorende Algemene Bepalingen.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan