Sprundelsebaan 47

4838 GM Breda Huur

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
EUR 85.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1832
Bouwperiode
tot 1906

Kantoorruimte

Oppervlakte
527 m²
In units vanaf
380 m²
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja

Buitenruimte

Ligging
Overig

Omschrijving

'Buitenplaats De Lindenborg'

In een parkachtige omgeving komt in het hoofdgebouw van het prachtige rijksmonument 'de Lindenborg’ een unieke en representatieve kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Buitenplaats Lindenborg betreft een voormalig landgoed en dateert uit 1832. Het wit gepleisterde, empire-landhuis met aangebouwd koetshuis werd oorspronkelijk gebruikt als woonhuis. Het landhuis onderscheidt zich onder meer door haar kwalitatieve uitstraling, uitstekende bereikbaarheid en zeer ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het object is verdeeld in een hoofdgebouw en een naastgelegen voormalig koetshuis. Het hoofdgebouw komt beschikbaar voor de verhuur. Deze locatie kan met recht worden omschreven als een unieke werkomgeving op een bijzondere locatie.

Interesse? Wij laten u deze locatie graag zien in een vrijblijvende rondleiding.

LOCATIE
Het voormalig landhuis is gelegen in een groene en bosrijke omgeving. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. De A58 (Breda/Tilburg/Eindhoven) en de A16 (Breda/Rotterdam/Den-Haag) zijn op korte afstand gelegen. Ook is het openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar. Op eigen terrein is een eigen parkeervoorziening aanwezig. Het geheel is gelegen op een perceel grond van 5.790 m2.

OPPERVLAKTE
Het hoofdgebouw is beschikbaar voor verhuur en omvat een bruto verhuurbare vloeroppervlakte (BVO) van circa 527 m2, hetgeen resulteert in een verhuurbare vloeroppervlakte (VVO) van circa 380 m2.

PARKEREN
Er is sprake van een zeer gunstige parkeernorm. Op eigen terrein zijn minimaal 25 parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn bij de huurprijs inbegrepen. Enkele plaatsen zijn voorzien van laadmogelijkheden voor elektrische en hybride auto’s.

INDELING
Begane grond:
Entreepartij met onder meer toegang tot een riante directiekamer (eventueel te splitsen in twee ruime kantoorvertrekken), een vergaderzaal met presentatiefaciliteiten, sanitaire voorzieningen en verkeersruimtes met toegang tot keuken/ kantine.

1e verdieping:
Bereikbaar via het centraal gelegen trappenhuis bestaat de 1e verdieping onder meer uit drie grote kantoorvertrekken (alle geschikt voor meerdere werkplekken), repro-ruimte, pantry en sanitaire voorzieningen.

2e verdieping:
Moderne kantoorverdieping, ingericht als kantoortuin met naastgelegen kantoorvertrekken/ spreekkamers. Voorst zijn op deze verdieping een pantry, technische ruimtes, facilitaire ruimtes en sanitair aanwezig. Het hoofdgebouw is verder voorzien van twee kelderruimtes.

HUURPRIJS
EUR 85.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW. In de huurprijs zijn 15 tot 25 parkeerplaatsen inbegrepen.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot op de servicekosten bedraagt EUR 55,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, ten behoeve van onder meer:

- het voorschot op het verbruik van gas, water en elektra, inclusief vastrecht;
- periodiek onderhoud van de tuin en grindpaden;
- periodiek onderhoud en keuring alarminstallatie;
- verzorging huisvuil, containerhuur en dergelijke;
- periodiek onderhoud en keuring van de CV-installatie met radiatoren;
- periodiek onderhoud en keuring van de elektrische installatie;
- periodiek onderhoud en keuring van airconditioning;
- administratiekosten ad. 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Het voorschot is gebaseerd op het huidige verbruik. Ten behoeve van de nieuwe huurder investeert verhuurder in een geavanceerde THISION L PLUS CV-ketel. Dankzij het exclusieve 'dual engine' ontwerp, beschikt de THISION® L PLUS over een zng. 'cascade-in-cascade' systeem. Dit systeem bestaat uit twee- onafhankelijk van elkaar werkende - warmtewisselaars, die garant staan voor efficiënt verkregen warmte.

BETALINGSVERPLICHTING
Per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Een huurtermijn 5 jaar, telkenmale te verlengen met periodes van 5 jaar.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde zal worden opgeleverd in huidige staat.

AANVAARDING
In overleg

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

CONTRACT
Standaard ROZ contract, model 2015.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OVERIGE
Alle overige voorwaarden zijn nader overeen te komen.

DISCLAIMER
Alle door EQ Real Estate B.V. verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan