Seeligsingel 6

4811 CN Breda Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1900

Kantoorruimte

Oppervlakte
300 m²
In units vanaf
300 m²
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Flexplek
Ja

Omschrijving

Deze monumentale kantoorvilla van circa 300 m2 is gelegen binnen de Bredase singels nabij het bruisende stadcentrum van Breda én op loopafstand van het Centraal Station.
De kantoorruimte beschikt over een stadstuin die uitermate geschikt is voor een gezellige lunch of borrel met collega’s.

Interesse? Wij leiden je graag rond op deze prachtige locatie!

LOCATIE
De Seeligsingel is onderdeel van een reeks straten die de historische binnenstad van Breda omringen en wordt gekenmerkt door veel prachtige panden die uitzicht bieden op het water.
De bereikbaarheid met de auto is goed te noemen. De noordelijke rondweg van Breda is op korte afstand gelegen en geeft binnen enkele autominuten een verbinding op de rijkswegen A16 en A27.

OBJECT
De kantoorruimte heeft een compleet en modern voorzieningenniveau en is nagenoeg instap klaar, behoudens eventuele specifieke wensen op het gebied van inrichting en afwerking.

BESTEMMINGSPLAN
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit op 30 oktober 2013. Hieruit blijkt dat de enkelbestemming ‘Wonen’ van toepassing is met een dubbel bestemming ‘Waarde’ Beschermd stadsgezicht’. De locatie heeft een functie aanduiding ‘Kantoor’.

PARKEREN
In de directe omgeving is voldoende openbare, betaalde parkeergelegenheid. Het is mogelijk om per adres 8 parkeervergunningen aan te vragen. Er zijn vaste parkeervergunningen (dus per kenteken) of variabele parkeervergunningen (dan kun het het kenteken steeds wijzigen). Voor meer informatie: http://www.breda.nl/parkeervergunning-bedrijven

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 55.000,- op jaarbasis, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
De huurder dient zelfstandig contractant te worden voor de nutsvoorzieningen (gas, water en elektra).

AANVAARDING
Het object is per direct beschikbaar.

HUURTERMIJN
Een huurperiode van initieel ten minste 5 jaar met aansluitend periodes van telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur incl. BTW.

BETALINGEN
Huur (incl. BTW) per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan