Reduitlaan 27

4814 DC Breda Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
127 m²
In units vanaf
127 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, verwarming
Meetcertificaat
Ja
Verzamelgebouw
Ja

Omschrijving

TIJDELIJK Vanwege verhuizing van de huidige huurder komt een mooie kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur, tijdelijk tegen een hele scherpe prijs. De kantoorloft is gesitueerd in het AV-Huis, met een bijzondere uitstraling en een groot aantal voorzieningen. Het AV-Huis is gelegen in de Triple O Campus. De Triple O campus is de campus voor creatieve industrie van Breda en kent een mix van hoogwaardige en moderne gebouwen, die een groot aantal bedrijven in de creatieve sector huisvesten. Onder meer zijn ter plaatse gevestigd: Handpicked Agencies, A Brand New Day drinks, Grosfeld Van der Velde architecten, SVZ International, Craze en nog een honderdtal creatieve bedrijven. De gebruiker van het pand kan gebruik maken van de faciliteiten die de Triple O Campus biedt.

Het AV-Huis is bijzonder duurzaam en heeft het Groen Label voor duurzame nieuwbouw toegekend gekregen. Hiervoor zijn onder meer de volgende maatregelen getroffen: een zonnecellen dak (EPDN), zonwerende beglazing, LED verlichting en bewegingsmeters, ondergrondse koude en warmte opslag, hemelwaterinfiltratie in Campus, gebruik van duurzaam hout (FSC), verhoogde isolatiewaarden en veel natuurlijk groen. Het gebouw is CO²-neutraal.

LOCATIE
Bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Reduitlaan, op korte afstand van het centrum van Breda. Het object heeft zowel met de auto en het openbaar vervoer een goede bereikbaarheid. Er is een snelle verbinding met de A16 (Rotterdam/Breda/ Antwerpen) en het centraal station ligt op loopafstand. Er is hier sprake van een optimale bereikbaarheid.

Parkeren
Parkeergelegenheid nabij het gebouw.

OBJECTGEGEVENS
Het kantoor is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw AV-huis op de Triple O Campus te Breda. Het gebouw heeft een industriële look. De kantoorloft bevat een kleine foto/video studio van ca 20m² (deze is verwijderbaar.)
Kantoorruimte op de tweede verdieping: ca. 127 m²
Gezamelijke ruimtes AV-Huis: ca. 250 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand, met een industriële look, ongemeubileerd opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- Vloeren van beton
- Fotostudio ruimte. Deze kan eventueel weggehaald worden
- Bestaande verlichting kan blijven. Hanglampen en LED armaturen
- Climate Control
- Bioscoop (gedeeld gebruik)
- 3 Meeting rooms (gedeeld gebruikt)
- te openen ramen
- toiletten op elke verdieping
- lift
- pantry’s.
- Lunchroom “Can10” op de campus.

HUURGEGEVENS
Huurprijs
Tijdelijk haarscherp: de huurprijs bedraagt € 1.500,-- per maand, inclusief servicekosten, te vermeerderen met BTW. Na 1 september 2020 kan tegen nader overeen te komen condities met de verhuurder worden verlengd.

HUURTERMIJN
Tot 1 September. Daarna optie tot verlenging via Kadans Sciencepartner.

INDEXERING
Niet van toepassing

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt BTW in rekening gebracht

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er is geen brochure gevonden bij dit object.

Vraag meer informatie aan