Ramgatseweg (perceel grond)

4941 VN Raamsdonksveer Verkocht

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bouwgrond
Bouwjaar
2024

Bouwgrond

Bebouwingsmogelijkheid
BEDRIJFSRUIMTE

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Op het kruispunt van de belangrijke verbindingen van zuid naar noord (A27 Breda, Utrecht, Amsterdam) en west naar oost (A59 Zevenbergen, Den Bosch) ligt Raamsdonksveer. Hier bevindt zich het bedrijventerrein Dombosch waar circa 220 bedrijven gevestigd zijn met in totaal 4.500 werknemers. Met deze grootte heeft Dombosch zich geschaard onder de bedrijventerreinen met regionale allure, hetgeen alleen maar bevestigd wordt door de goed verzorgde aanblik van het terrein.

Ligging en bereikbaarheid
De bouwgrond is gelegen op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein Dombosch II op zeer korte afstand van de afrit 20 (Geertruidenberg) van de snelweg A27 (Breda-Gorinchem-Utrecht). Het centrum van zowel Raamsdonksveer als Geertruidenberg is op korte afstand gelegen.

Oppervlakte
Het perceel kent een grootte van ca. 2.537 m².

Kadastrale gegevens
Gemeente: Raamsdonk
Sectie: K
Nummers: 5662
Grootte: ca. 2.537 m²
Locatie: Geen adres gevonden in dit perceel

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 300,- per m² k.k., te vermeerderen met BTW. Het perceel wordt ''as-is'' verkocht.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom inclusief BTW.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Overige
De mogelijkheid bestaat om aan te sluiten op het persriool langs de eigen weg. Tevens dient de elektra door koper te worden aangevraagd en aangelegd vanaf de openbare weg (Ramgatseweg).

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees meer

Kaart

Foto's

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan