Prinsenhil

4825 Breda Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2023
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030

Bedrijfshal

Oppervlakte
7.188 m²
Vrije hoogte
12 cm
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, betonvloer, sprinkler
Bouwhoogte
12 cm

Kantoorruimte

Oppervlakte
371 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Omschrijving

EQ Real Estate - dé professionals stond ontwikkelaar WDP bij in de de totstandkoming van deze transactie, waarbij circa 6.475 m2 warehouse, circa 713 m2 mezzanine en 371 m2 kantoorruimte werd verhuurd.

De locatie aan de Prinsenhil biedt een unieke mogelijkheid voor een turn-key ontwikkeling op maat. Afhankelijk van de wens van de gebruiker kan hier circa 13,000 tot circa 20,000 m² warehouse worden gerealiseerd. De ontwikkeling voorziet in de laatste (duurzaamheids) aspecten die mogen worden verwacht bij een modern warehouse, inclusief slimme technologische oplossingen voor een meer efficiënte, groenere en toekomstgerichte bedrijfsvoering.

Breda is het centrum van de West-Brabantse regio en is strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, maar ook direct tussen de luchthavens van Schiphol en Brussel. Deze bedrijfsgerichte stad heeft 180.000 inwoners en een verzorgingsgebied van ruim 350.000 inwoners en staat bekend om haar gastvrijheid, goed opgeleide medewerkers door de aanwezigheid van twee hogescholen en levendige gemeenschap. Verschillende bedrijven uit de retail, logistiek, industrie of zakelijke dienstverlening hebben hun distributiecentrum in Breda gevestigd, waaronder Lidl, Dynalogic, AH, Jumbo en DB Schenker.

Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘De Krogten’ te Breda-Noord, op korte afstand van de Maasroute A59 (Breda – ‘s-Hertogenbosch) en de noordelijke rondweg, waarmee op korte afstand de rijkswegen A16 (Antwerpen – Rotterdam), A27 (Breda – Utrecht) en de A58 (Bergen op Zoom – Eindhoven) te bereiken zijn. Het object is gelegen nabij de woonwijk Hoge Vucht. Hierdoor ligt een aanzienlijk deel van de arbeidspool in de directe omgeving. De luchthavens Schiphol, Brussel, Eindhoven en Rotterdam liggen op respectievelijk 125 km, 100 km en beide 60 km en het object ligt binnen 22 km afstand van de binnenvaartterminal Oosterhout/Moerdijk. De locatie is vanaf het Volkerak over het water te bereiken en via het Wilhelminakanaal varen de CEMT-klasse IV-schepen direct naar het Hollands Diep. Het treinstation Breda ligt op korte afstand met het openbaar vervoer of de fiets.
Lees meer

Kaart

Foto's

Brochure(s)

Er is geen brochure gevonden bij dit object.

Vraag meer informatie aan