Penningweg

4879 AE Etten-leur Koop

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
EUR 149.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2024

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4.820 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
102 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

BUSINESSPARK ETTEN-LEUR
Op Businesspark Etten-Leur wordt een modern bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld, bestaande uit 36 casco bedrijfsunits in twee bouwblokken. De bruto vloeroppervlaktes per bedrijfsunit variëren van circa 102 m2 tot 140 m2, verdeeld over de begane grond en de verdieping. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal binnen deze ontwikkeling. Zowel de moderne architectuur, een goed ontwerp als het gebruik van duurzame materialen dragen bij de realisatie van een toekomstbestendig gebouw. Het betreft een inspirerende omgeving voor ondernemers!

LOCATIE
Businesspark Etten-Leur is gelegen op het bedrijventerrein Vosdonk-Zuid. De goede bereikbaarheid van dit bedrijventerrein biedt bedrijven tal van voordelen. Bedrijventerrein Vosdonk-Zuid ligt aan de A58, waardoor het maar 10 minuten rijden is naar Breda. Daarnaast is er op enkele minuten lopen een bushalte gelegen met goede verbindingen.
Op dit bedrijventerrein telt een oppervlakte van ca. 236 hectare en er zijn ongeveer 505 bedrijven gevestigd. Het centrum van Etten-Leur ligt op zo'n 2,5 kilometer.

UNITS
Naar wens van de koper kunnen units worden samengevoegd, zodat ook de afname van een groter aantal vierkante meters optioneel wordt. Toegang tot de panden wordt verkregen door middel van een loopdeur en een elektrische bedienbare overheaddeur (nog aan te sluiten). De afmetingen van de units vindt u terug op de plattegronden en tekeningen. Op verzoek kunnen wij de uitgebreide brochure met u delen.

BESCHIKBAARHEID
Voor de verkoop worden in bouwblok A de units A1 tot en met A24 aangeboden. Bouwblok B wordt te huur aangeboden. Vraag bij de betrokken makelaars naar de actuele beschikbaarheid.

TE KOOP

Bedrijfsunits A1 en A4:
Hoekunits met een bruto vloeroppervlakte van ca. 135 m2 en 4/3 eigen parkeerplaatsen. De koopsom bedraagt EUR 215.000,- v.o.n. (vrij op naam), te vermeerderen met BTW. Er is derhalve geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Bedrijfsunits A2 en A3:
Tussenunits met een bruto vloeroppervlakte van ca. 135 m2 en 3 eigen parkeerplaatsen. De koopsom bedraagt EUR 210.000,- v.o.n. (vrij op naam), te vermeerderen met BTW. Er is derhalve geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Bedrijfsunits A5 tot en met A14:
Tussen- en hoekunits met een bruto vloeroppervlakte van ca. 102 m2 en 1 eigen parkeerplaats. De koopsom bedraagt EUR 149.000,- v.o.n. (vrij op naam), te vermeerderen met BTW. Er is derhalve geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Bedrijfsunits A15 tot en met A24:
Tussen- en hoekunits met een bruto vloeroppervlakte van ca. 140 m2 en 2 eigen parkeerplaatsen. De koopsom bedraagt EUR 199.000,- v.o.n. (vrij op naam), te vermeerderen met BTW. Er is derhalve geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

TE HUUR

Bedrijfsunits B1 en B2:
Twee kopunits (120 m2) en 10 tussenunits (107 m2). Neem contact op met de betrokken makelaars voor meer informatie.

VERWACHTE OPLEVERINGSDATUM
Tweede kwartaal van 2025.

DUURZAAMHEID
Alle bedrijfsunits worden gasloos opgeleverd. Wel worden de bedrijfsunits voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De bedrijfsunits hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en er gebruik wordt gemaakt van uitstekende isolatie.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Vosdonk en een eerste herziening hier op. Het bestemmingsplan is onherroepelijk en vastgesteld per 2 februari 2024. Op basis van de plankaart zijn Bedrijven - 2 toegestaan op deze locatie. De voor ‘Bedrijventerrein - 2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor categorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 voor zover die voorkomen in de bij deze planregels behorende staat van bedrijfsactiviteiten, ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2'. Tevens zijn bij de bedrijfsactiviteit behorende, aan de bedrijfsactiviteit ondergeschikte kantoren, toegestaan. Ook is detailhandel in volumineuze goederen toegestaan. U dient als koper zelf te toetsen of de beoogde activiteiten passen binnen het vigerende bestemmingsplan.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsunits worden opgeleverd in casco staat. Wij verwijzen u graag naar hoofdstuk 'technische omschrijving' in de brochure.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gesplitst in appartementsrechten. Als koper bent u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er gespaard wordt voor toekomstig onderhoud. Ook zorgt de VvE ervoor dat er een collectieve verzekering wordt afgesloten.

DISCLAIMER
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kan de uitgever niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. De gebruikte afbeeldingen betreffen artist impressions. De uiteindelijke feitelijke situatie kan afwijken ten opzichte van deze artist impressions.

Deze advertentie kan niet worden gezien als een bindend aanbod en behelst slechts vrijblijvende informatie.
Lees meer

Kaart

Videos

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan