Nijverheidsweg 26

4906 CL Oosterhout Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.272 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
615 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Een ruime bedrijfsruimte van 615 m² VVO met enkele inpandige secundaire ruimtes, gelegen op bedrijventerrein 'Weststad' in Oosterhout. Voorzieningen zijn onder meer een overheaddeur, betonvloer, voldoende parkeergelegenheid en een afsluitbare toegangspoort. De rechterzijde van het gebouw is bij een andere huurder in gebruik. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en is per direct beschikbaar voor de verhuur. Interesse? Wij leiden je graag vrijblijvend rond tijdens een bezichtiging.

LOCATIE
Het object is gelegen op bedrijventerrein 'Weststad' in Oosterhout, Noord-Brabant. De locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid met de (vracht) auto dankzij de nabijheid van de A59 (Breda/Den Bosch) en A27 (Breda/Utrecht). Het buitenterrein biedt voldoende ruimte voor parkeergelegenheid en het laden en lossen van goederen.

OPPERVLAKTE
De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 615m2 VVO.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt EUR 21.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Vergoedingen dan wel een voorschot voor water en elektra wordt in onderling overleg nader vastgesteld.

AANVAARDING
Per direct.

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Oosterhout 2022’, onherroepelijk verklaard op 31 januari 2023. Volgens de plankaart heeft het perceel de enkelbestemming ‘Bedrijf’’. Binnen deze bestemming zijn op grond van de voorschriften bedrijven in de milieucategorie 3.1, 3.2, 4.1, 4.2, 5.1 en 5.2 uit de bij het bestemmingsplan behorende Staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Zelfstandige kantoren, detailhandelsbedrijven, autodemontage bedrijven, sportscholen en dienstverlening worden onder meer niet toegestaan. Voor een compleet beeld verwijzen wij u naar het Omgevingsloket.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, voorzien van onder meer:
- Zelf bedienbare overheaddeur;
- Betonvloer;
- Inpandige kantine;
- Water;
- Elektra;
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Afsluitbare toegangspoort;

Nadrukkelijk wordt aangegeven dat verhuurder niet garandeert dat het object volledig wind- en waterdicht is.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
6 maanden.

BIJZONDERE BEPALING
In de huurovereenkomst wordt er een clausule vermeld dat de verhuurder het recht heeft om de huurovereenkomst te ontbinden om het moment dat verhuurder voornemens is over te gaan op herontwikkeling. Hierbij wordt er een opzegtermijn van 6 maanden gehanteerd.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kaart

Foto's

Plattegronden

Brochure(s)

Er is geen brochure gevonden bij dit object.

Vraag meer informatie aan