Lage Mosten 25-35

4822 NK Breda Huur

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
EUR 139,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2000
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.123 m²
In units vanaf
338 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Topkoeling
Verdiepingen
5
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Meetcertificaat
Ja

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte inclusief Meet & Greet.

Wij presenteren u kantoorgebouw 'Graniet' gelegen op kantorenpark Westerhage te Breda. Binnen dit onder architectuur ontwikkelde gebouw is de entree recentelijk getransformeerd naar een trendy Meet & Greet, welke voor gezamenlijk gebruik beschikbaar is voor alle huurders van het gebouw. Kantoorgebouw 'Graniet' kent een uitstekende bereikbaarheid, met name gezien het feit dat het object op loopafstand van treinstation Breda-Prinsenbeek is gelegen en daarnaast is gesitueerd op zichtlocatie langs de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen). In de directe omgeving staan meerdere kantoorgebouwen van vergelijkbaar niveau en omvang. Het gebouw is een imposante verschijning in de omgeving met een stijlvolle en ingetogen architectuur. Hoogwaardige materialen in combinatie met functionaliteit. Gevelreclame is onder voorwaarden bespreekbaar. Wij treden graag u in gesprek om te komen tot een passende oplossing voor uw huisvesting. Interesse? Wij geven u graag vrijblijvend een rondleiding.

REPRESENTATIEF KANTORENPARK 'WESTERHAGE'
Kantorenpark ‘Westerhage’ ligt direct langs de snelweg A16 (Antwerpen – Rotterdam) en is ontwikkeld eind jaren negentig begin 2000. Het park bestaat hoofdzakelijk uit kantoorgebouwen en is gelegen aan de rand van de groene woonwijk Haagse Beemden. De aanwezige gebouwen zijn van een goede kwaliteit, ruim van opzet en hebben allemaal een representatieve uitstraling. Op het terrein is o.a. een sportcentrum aanwezig alsmede een hotel, horeca, bowlingbaan en een kapsalon. Het gebied huisvest tal van gerenommeerde bedrijven zoals o.a. Bic, Vroon, Alpro Soya, Hill’s Pet Nutricion, Slokker Bouwgroep, Pon, ABAB Accountants, Yacht etc.

LIGGING
Door de ligging direct aan de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) is het object uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. NS station Breda/Prinsenbeek ligt op steenworp afstand van dit object. Bij dit station stoppen diverse buslijnen ten behoeve van het stad en streekvervoer. De bereikbaarheid met OV is derhalve ook uitstekend.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt circa 3.774 m2 kantoorruimte, waarvan thans beschikbaar:
- circa 420 m2 VVO kantoorruimte op de begane grond;
- circa 338 m2 VVO kantoorruimte op de derde verdieping;
- circa 365 m2 VVO kantoorruimte op de vierde verdieping.

Er is een opslag van 2% van toepassing op het aantal gehuurde vierkante meters voor het gezamenlijk gebruik van de Meet & Greet.

PARKEREN
Er is sprake van een zeer gunstige parkeernorm van 1:30. Op eigen terrein zijn circa 96 gemarkeerde parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid langs de openbare weg en is er met de gemeente Breda overeenstemming bereikt over additionele parkeervoorzieningen direct tegenover dit gebouw.

HUURPRIJS
Kantoorruimte EUR 139,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW
Parkeerplaatsen EUR 650,-- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten EUR 40,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW

BETALINGSVERPLICHTING
Per maand of kwartaal vooruit

HUURVOORWAARDEN
Huurtermijn 5 jaar, telkenmale te verlengen met periodes van 5 jaar.

GARANTIESTELLING
3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW

OPLEVERINGSNIVEAU
De beschikbare kantoorruimtes zijn voorzien van een bestaand inbouwpakket. Verhuurder treedt graag in overleg om te komen tot een passende upgrading.

Het kantoorgebouw heeft een compleet afwerkings- en voorzieningenniveau met onder andere:
- prachtige entree / gezamenlijke Meet&Greet
- topkoeling in combinatie met mechanische ventilatie;
- verwarming;
- sanitaire groep per verdieping;
- liftinstallatie;
- bellentableau met intercom;
- alarm- en brandmeldinstallatie
- systeemplafonds voorzien van geïntegreerde verlichting
- betonvloeren geschikt voor het leggen van vloerbedekking;
- te openen ramen;
- pantry.

AANVAARDING
In overleg

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

CONTRACT
Standaard ROZ contract, model 2015.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OVERIGE
Alle overige voorwaarden zijn nader overeen te komen.

DISCLAIMER
Alle door EQ Real Estate B.V. verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Videos

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan