Laagsteen 9

4815 PH Breda Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
EUR 475.000,- k.k.
Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2002
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.434 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
575 m²
In units vanaf
260 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
135 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Verdiepingen
1

Terrein

Oppervlakte
525 m²

Omschrijving

Op het kwalitatieve bedrijventerrein 'Steenakker' komt dit vrijstaande bedrijfspand mét buitenterrein beschikbaar voor verhuur en verkoop. Het geheel is gelegen op een L-vormig kavel, waarbij zowel aan de voor- als zijkant kunnen worden aangewend als buitenterrein ten behoeve van parkeren of opslag. Het bedrijfsgebouw is gebouwd in 2002, verkeert in goede staat van onderhoud en het bebouwde oppervlak omvat een bedrijfsruimte met voorgelegen kantoorruimte. De kantoorruimte is voorzien van vloerverwarming. Het object is gelegen in een rustige straat en kent een uitstekend bereikbaarheid.

LOCATIE
Bedrijventerrein 'Steenakker' is een hoogwaardig en kwalitatief bedrijventerrein binnen de gemeente Breda. Het bedrijventerrein heeft een groen karakter, kent een uitstekend voorzieningenniveau en is ruim opgezet. De leegstand is hier over het algemeen beperkt. Het bedrijventerrein wordt voornamelijk gekenmerkt door een diversiteit aan bedrijvigheid, waaronder het MKB, bouw- en groothandel gerelateerde bedrijven, diverse autoshowrooms (Jaguar, Land Rover, BMW, Peugeot en Renault) en een kleine meubelboulevard met PRAXIS.

Door de ligging nabij de afrit 'Breda Noord/Prinsenbeek’ van de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) is deze locatie uitstekend bereikbaar per auto en vrachtverkeer. Via de A16 en A58 (Breda/Tilburg) is de A59 (Waalwijk/Den Bosch) eenvoudig bereikbaar. Via de noordelijke rondweg in Breda is tevens de A27 (Breda/Utrecht) uitstekend bereikbaar. West-Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte van ca. 710 m² is als volgt onderverdeeld:

Bedrijfsruimte ca. 260 m²
Entresolvloer ca. 180 m²
Entresolvloer (beperkte hoogte) ca. 135 m²
Kantoren incl. secundaire ruimtes ca. 135 m²

BUITENTERREIN
De totale perceelsoppervlakte bedraagt 1.434 m², waarvan ongeveer 400 m² is bebouwd.

PARKEREN
Er is ruim voldoende gelegenheid tot parkeren op eigen terrein. Tevens zijn er in de directe omgeving ruim voldoende mogelijkheden tot vrij parkeren.

BESTEMMINGSPLAN
Het onderhavige perceel valt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Steenakker', onherroepelijk per 11 juni 2014. Op de plankaart van het bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming 'Bedrijventerrein'. Ter plaatse zijn bedrijven toegestaan in de milieucategorieën 1 en 2.

KADASTRAAL
Gemeente: BREDA
Sectie: H
Nummer: 10152 en 10153
Oppervlakte: resp. 1.215 m² en 219 m²

HUURPRIJS
EUR 37.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
5 jaar, telkens te verlengen met periodes van 5 jaar. Kortere periodes in overleg.

BIZ (bedrijveninvesteringszone)
Als huurder of gebruiker dient u rekening te houden met een BIZ-bijdrage, die via de gemeentelijke belasting in rekening zal worden gebracht.

ZEKERHEIDSSTELLING BIJ HUUR
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een bedrag van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
In nader onderling overleg

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

CONTRACT
Standaard ROZ contract, model 2015, inclusief bijbehorende algemene bepalingen.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit.

NUTSVOORZIENINGEN
Het object beschikt over eigen meters voor de registratie van het verbruik van gas, water en elektra. Huurder zal rechtstreekse contracten sluiten met de desbetreffende leveranciers voor gas, water en elektra.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

KOOPPRIJS
EUR 475.000,- k.k., te vermeerderen met BTW

ZEKERHEIDSSTELLING BIJ KOOP
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDINGSDATUM
In overleg, doch mogelijk op korte termijn.

LEVERING BIJ KOOP
In huidige staat, 'as is, where is'.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt - zowel bij koop als huur - onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud schriftelijke goedkeuring eigenaar/verhuurder.

DISCLAIMER
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

MEER INFO?
EQ Real Estate
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Videos

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan