IJsselmeer 32

3332 EX Zwijndrecht Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1996

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.932 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
490 m²
In units vanaf
490 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Liggingskenmerk
In overdekt winkelcentrum

Omschrijving

Op zoek naar een dynamische omgeving voor uw vestiging? Binnen Bedrijvenverzamelgebouw ‘Poort van Walburg’ is een kantoorruimte van ca. 490 m2 beschikbaar voor de verhuur. De beschikbare ruimte is gelegen op de eerste verdieping. Poort van Walburg is gesitueerd aan de rand van het hoofdwinkelcentrum Walburg in Zwijndrecht en is gelegen op een zichtlocatie langs de Laan van Walburg. Het is strategisch gelegen ten opzichte van diverse in- en uitvalswegen en openbaar vervoer. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Wij leiden u graag rond tijdens een bezichtiging!

Kantoorruimte
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 490 m2 VVO, inclusief opslag algemene ruimte.

Locatie
Tegenover het bedrijvenverzamelgebouw is het door de jaren heen gemoderniseerde winkelcentrum Walburg gelegen. Het winkelcentrum telt zo’n 85 winkels en diverse horecagelegenheden.

In het bedrijvenverzamelgebouw ’Poort van Walburg’ zijn verschillende type gebruikers gevestigd, denk aan een sportschool en een tandartsenpraktijk, maar ook verschillende zakelijke en particuliere dienstverleners.

Poort van Walburg is gelegen op een zichtlocatie langs de Laan van Walburg in Zwijndrecht. Deze weg heeft een snelle verbinding met zowel de A16 (Rotterdam/Breda) en het NS station van Zwijndrecht. Voor het kantoor is een bushalte gelegen met een directe verbinding naar het Centraal Station van Zwijndrecht. Een bushalte recht voor de deur zorgt voor een directe verbinding naar het station.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) inclusief de volgende voorzieningen:
- systeemplafonds voorzien van TL-verlichting;
- mechanische ventilatie;
- airconditioning (deels);
- verwarming via centraal verwarmingssysteem met radiatoren;
- sanitaire groep;
- pantry;
- noodverlichting;
- te openen ramen;
- aanwezig fit-out: wanden, vloerbedekking;
- personenliftinstallatie;
- sun-screens zonzijde.

In overleg is een ander opleveringsniveau bespreekbaar.

Energielabel
Het object beschikt over een energielabel C.

Leveringen en diensten
Het voorschot servicekosten prijspeil 2023 bedraagt EUR 40,-- per m2, exclusief BTW. Deze kosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal. Hierin zijn begrepen:
- Levering en gebruik van nutsvoorzieningen te weten water, gas en elektra;
- Terreinkosten waaronder terreinonderhoud, onderhoud terreinverlichting;
- Onderhoud installaties, te weten cv-installatie, brandmeldinstallatie, hydrofooninstallatie, automatische deuren en noodverlichtingsinstallatie;
- Onderhoud buitenzonwering;
- Beveiligingsdienst;
- Investeringen t.b.v. ontruimingsplan;
- Uitvoeringskoten ontruimingsplan;
- Kleine reparaties/storingen;
- Rioolrecht gebruikers;
- Afvoer vuil;
- Administratiekosten over de bovenstaande leveringen.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt EUR 125,- per m2 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurtermijn
De huurtermijn bedraagt vijf jaar met een verlengingsperiode van telkens vijf jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit, door middel van automatische incasso.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Opzegtermijn
Er is een opzegtermijn van 12 maanden, voor zowel verhuurder als huurder.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Overige condities
Huurovereenkomst conform model verhuurder welke is gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015, met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij West vastgesteld of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan