Hazeldonk 6471-6473

4836 LH Breda Huur Prijs op aanvraag

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1992

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.722 m²
Vloerbelasting
3000
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Omschrijving
HAZELDONK 6471 - 6473, BREDA
Dit bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein ‘Hazeldonk’ en op korte afstand van de Rijksweg A16 wat een belangrijke verbindingsader vormt tussen Rotterdam en de Belgische grens. Het gebouw bestaat uit 3.444 m² aan bedrijfsruimte verdeeld over twee gelijkwaardige units waarvan momenteel één unit beschikbaar is. Deze unit beschikt over een totaaloppervlak van circa 1.722 m². De unit beschikt over 2 overheaddeuren. De vrije hoogte bedraagt circa 5.5 meter.

Rondom het object ligt een riant en verhard buitenterrein, met ruim voldoende mogelijkheden voor het parkeren van personen- en vrachtauto’s. Perfect voor (inter)nationale transport-, distributie-, overslag en expeditiebedrijven die op zoek zijn naar een solitair gebouw.

LOCATIE
Bedrijventerrein ‘Hazeldonk’, met een oppervlakte van circa 100 hectare, betreft een uniek bedrijventerrein gelegen aan de grens. Circa 85% van de bedrijven zijn direct of indirect betrokken bij de logistieke dienstverlening. De solitaire ligging buiten het stedelijke gebied van Breda alsmede de ligging direct aan de grens met België is bijzonder te noemen.

Op het bedrijventerrein zijn tal van gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Kennis Transport, VDH Cool Logistics, Oostvogels en Gäde Warehousing. Er zijn ook diverse voorzieningen op het bedrijventerrein aanwezig, zoals een wasplaats voor vrachtauto’s, diverse restaurants, douanefaciliteiten, moderne telecomapparatuur, bewaakte truckparking en een hotel. In het kader van de revitalisering van Hazeldonk is hiernaast onder meer gezamenlijk de beveiliging opgepakt. Het centrum van Breda met al haar voorzieningen ligt op een afstand van circa 10 km.

BEREIKBAARHEID
Door de ligging parallel aan de Rijksweg A16 (Antwerpen/ Breda/ Rotterdam) is het onderhavige object per (vracht)auto snel en eenvoudig te bereiken. Vanaf en naar bedrijventerrein zijn er directe op- en afritten naar de snelweg.

BESCHIKBAAR VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is momenteel circa 1.722 m² v.v.o. beschikbaar, verdeeld als volgt:

Bedrijfsruimte: 1.722 m²
Kantoorruimte: in overleg

PARKEREN
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen voorhanden.

BESTEMMINGSPLAN
Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Hazeldonk’ en heeft als bestemming ‘Bedrijventerrein’ bestemd voor bedrijven in de transport, distributie, overslag en expeditie zich bevindende in de milieucategorie 1 tot en met 4, al dan niet in combinatie met lichte assemblage.
Rekening houdend met de bestemming leent de ruimte zich perfect voor partijen met een reeds bestaande vestiging op het bedrijventerrein, dan wel voor additionele kantoorruimte ten behoeve van de reeds bestaande activiteiten (transport/opslag) op het bedrijventerrein.
Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU

Bedrijfsruimte
- Vrije hoogte van circa 5.0-6.0 meter;
- 2 overheaddeuren op maaiveldniveau per unit;
- Gas heaters;
- Diverse lichtstraten;
- Maximale vloerbelasting 3.000 kg/m².

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

HUURTERMIJN
1 tot 2 jaar.

HUURINGANGSDATUM
Per direct.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan