Hazeldonk 6295

4836 LG Breda Verkocht

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
belegging
Bouwjaar
1988
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
775 m²

Bedrijfsruimte

Oppervlakte
400 m²
Adres tonen
Ja
Regios
noord brabant
Aantal zelfstandig verhuur
2
Aantal huurders
1
Bruto huuropbrengst kaal
25200
Bruto aanvang rendement
7
Resterende looptijd contracten maanden
37

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Namens een van onze opdrachtgevers bieden wij u deze vastgoedbelegging te koop aan. Het object is gelegen op een uitermate strategische zichtlocatie langs de rijksweg A16 op het grootschalig logistieke bedrijventerrein ‘Hazeldonk’ in Breda.
Het bedrijfsobject omvat circa 180 m2 kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen alsmede circa 220 m2 bedrijfsruimte. Daarmee is het een van de kleinere bedrijfsgebouwen op dit bedrijventerrein. Op dit moment is het object verhuurd aan één huurder maar het gebouw biedt de mogelijkheid om in twee gelijke delen te splitsen.

Object
Het betreft een gecombineerd bedrijfsobject gelegen aan de Hazeldonk 6295 in Breda. Het object heeft een oppervlakte van totaal circa 400 m2 als volgt verdeeld: circa 220 m2 bedrijfsruimte en circa 180 m2 kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen. Op eigen terrein zijn circa 6 gemarkeerde parkeerplaatsen aanwezig. De reclamemast aan de voorzijde behoort niet tot de propositie.

Locatie
Bedrijventerrein ‘Hazeldonk’ kenmerkt zich door de aanwezigheid van de vele op logistiek georiënteerde bedrijven. Er is sprake van een zeer gunstige ligging ten opzichte van de Rijksweg A16 (Rotterdam - Breda - Antwerpen) en tevens is het bedrijventerrein gevestigd op de grens van Nederland – België. Een unieke zichtlocatie waarbij de gevel uitstekend kan worden gebruikt om reclame uitingen te realiseren.

Bestemmingsplan
Thans is van toepassing het vingerende bestemmingplan ‘Hazeldonk’ dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit op 21 juli 2011. Hieruit blijkt dat de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ van toepassing is. De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• Transport-, distributie-, overslag- en expeditiebedrijven;
• bedrijven waarbij lichte assemblage- en handelingsactiviteiten (overpakken, labelen en dergelijke) en overslag en opslag ten behoeve van distributiedoeleinden kunnen plaatsvinden;
• (dienstverlenende) bedrijven ten behoeve van of in een directe relatie met bovengenoemde bedrijven.

Het Kadaster
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein plaatselijk bekend als de Hazeldonk 6295 te 4836 LG Breda het navolgende:

Gemeente: PRINCENHAGE
Sectie: R
Nummer: 472
Groot: 775 m2

Actuele huursituatie
Het object is reeds verhuurd sinds 1 april 2016. De huurovereenkomst loopt nog tot en met 31 maart 2026 waarna deze wordt voortgezet met perioden van telkens 5 jaren. De actuele huuropbrengst bedraagt op peildatum december 2022 EUR 25.200,-- op jaarbasis, exclusief BTW. Daarnaast zijn huurder en verhuurder overeengekomen dat de huur maandelijks tot 1 april 2026 met EUR 50,-- exclusief BTW naar boven wordt aangepast in afwijking van de indexering zoals is opgenomen in de huurovereenkomst.

Huurpotentieel
Het object biedt de mogelijkheid om te splitsen in twee gelijke delen waardoor verhuurd zou kunnen worden aan twee gebruikers. Daarnaast ligt het voor de hand om het gebouw te upgraden op het gebied van duurzaamheid en afwerking. Door de combinatie van een bouwkundige splitsing en upgrading van het object zal naar verwachting het huurpotentieel toenemen richting de EUR 35.000,-- op jaarbasis, exclusief BTW.
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er is geen brochure gevonden bij dit object.

Vraag meer informatie aan