Gewenten 43A

4704 RE Roosendaal Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2002
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
2.650 m²
In units vanaf
900 m²
Verkoopvloer oppervlakte
1.650 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
2.650 m²
In units vanaf
750 m²
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Liggingskenmerk
Perifere detailhandelsvestiging grootte van de producten auto boten caravans etc, grootschalige detailhandelsvestiging groter dan 1500 m2

Omschrijving

Wegens verhuizing van huidige huurder Classic Master - welke het geheel in gebruik heeft als autoshowroom - komt in een karakteristiek bedrijfsgebouw een bedrijfsruimte op de eerste verdieping beschikbaar voor de verhuur. Het object leent zich uitstekend voor groot -en detailhandelsdoeleinden-/showroom al dan niet gecombineerd opslag voor bedrijfsruimte, bedrijven in de categorieën 3.1 tot en met 5.1 tevens toegestaan. Sec detailhandel wordt niet toegestaan. Aan de voorzijde van het complex geeft een representatieve entree (gedeeld gebruik met OFYR) middels trapopgang toegang tot de eerste verdieping. Voor aan - en toelevering is een interne hellingsbaan gerealiseerd. Deze hellingsbaan geeft toegang tot de eerste verdieping en het riante parkeerdek op het dak.

LOCATIE
Het object valt binnen bestemmingsplan Borchwerf I, onherroepelijk per 31 oktober 2012. Op basis van de plankaart heeft het object de enkelbestemming Bedrijventerrein – 5. Op grond van de voorschriften zijn de voor ‘Bedrijventerrein-5’ aangewezen gronden bestemd voor onder meer industriële en ambachtelijke bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 3.1, 3.2, 4.1, 4.2 en 5.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, alsmede groothandelsbedrijven (waaronder zowel detail -als groothandel vallen). Voor specifieke informatie over de bestemming verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl

METRAGE
In totaliteit circa 2.650 m2 bedrijfsruimte op de eerste verdieping, bestaande uit twee ruimtes van respectievelijk circa 950 m2 en 800 m2, alsmede één ruimte van circa 1.000 m2. Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 700 m2. Tot gehuurde behoort tevens het gemeenschappelijke gebruik van de centrale representatieve entree. De garage met voorliggend terrein behoort nadrukkelijk niet tot het gehuurde.

PARKEREN
Naast de hoofdingang kunnen tot maximaal 5 parkeerplaatsen beschikbaar worden gesteld. Daarnaast zijn er tot maximaal 50 parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerdek.

AANVAARDING
Op korte termijn.

HUURPRIJS
EUR 49,- per m2 per jaar, inclusief het verbruik van water en elektra, te vermeerderen met BTW. Indien Huurder gebruik wil maken van gas wordt dit separaat in rekening gebracht.

SERVICEKOSTEN
Elektra en water zijn bij de huurprijs inbegrepen. Het verbruik van gas wordt separaat in rekening gebracht als huurder hiervan gebruik wilt maken.
Er worden door verhuurder geen verdere leveringen en diensten aan huurder doorbelast.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in huidige staat inclusief de navolgende voorzieningen:
- representatieve entree (medegebruik door OFYR);
- trapopgang naar de eerste verdieping;
- hellingsbaan met toegangs tot de eerste verdieping;
- veel daglichttoetreding;
- TL-verlichting met armaturen;
- uitstraling industrieel, inclusief gemetselde wand in hal 6
- aan de showroom verbonden kantoorruimte inclusief pantry en toiletvoorziening;
- krachtstroom mogelijk;
- vloerverwarming;

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitend een (optie)periodes van telkens 5 jaar. Kortere periodes in overleg

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag van minimaal drie maanden huur, servicekosten en BTW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

EQ Real Estate
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Videos

Brochure(s)

Er is geen brochure gevonden bij dit object.

Vraag meer informatie aan