Doornboslaan 104

4816 EA Breda Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1961
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Bedrijfshal

Oppervlakte
305 m²
In units vanaf
305 m²
Voorzieningen
Heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Omschrijving

Deze multifunctionele ruimte van circa 305 m2 biedt diverse gebruiksmogelijkheden binnen de vigerende bestemming (milieucategorie 1 en 2). Daarnaast is het object geschikt voor kantoorruimte met mogelijkheden voor een showroomfunctie.

Het object heeft een frontbreedte van circa 25 meter en is gelegen op een opvallende zichtlocatie langs de Doornboslaan richting de Noordelijke Rondweg van Breda. Er is sprake van een hoge attentiewaarde en een unieke kans om uw bedrijf te profileren aan een breed publiek. 

LOCATIE
Het onderhavige object is gelegen in de wijk Doornbos-Linie, ten noordoosten van het stadscentrum van Breda en nabij het Centraal Station. De Doornboslaan is een verbinding tussen het bruisende stadscentrum en de Nieuwe Kadijk, beter bekend als de noordelijke rondweg van Breda. Via de rondweg zijn de op- en afritten van de Rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) en A27 (Utrecht-Nijmegen) binnen enkele minuten te bereiken. Voorts is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen.

Naast het object is een tankstation met shop gelegen.

BESTEMMINGSPLAN
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Linie-Doornbos’ dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 29 augustus 2013. Hieruit blijkt dat de enkelbestemming ‘Bedrijf’ van toepassing is. De hiervoor aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven in de milieucategorie 1 en 2. Zelfstandige kantoren of detailhandel is niet mogelijk.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is voorzien van systeemplafonds met ingebouwde led-verlichting, toilet, eenvoudige pantry, verwarming middels lucht-verhitters en een ‘granito’-vloerafwerking.

KADASTRALE GEGEVENS
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein plaatselijk bekend als Doornboslaan 104 te 4816 EA Breda het navolgende:

Gemeente: BREDA
Sectie: G
Nummer: 4981

HUURPRIJS
De huurprijs van het gehuurde bedraagt € 34.000,- per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting

LEVERING EN DIENSTEN
5 jaar, kortere huurperioden in overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar, kortere huurperioden in overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

VERLENGINGSTERMIJN
Aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

BETALINGEN
Huur, eventuele servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, eventuele servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst conform model verhuurder welke is gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015, met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Er is geen brochure gevonden bij dit object.

Vraag meer informatie aan