Baarschot 12C

4817 ZZ Breda Verkocht

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2014
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Bedrijfshal

Oppervlakte
55 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
55 m²
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Op het op het bedrijventerrein "Hoogeind II" in Breda komt deze representatieve instapklare bedrijfsunit beschikbaar voor de verkoop. De bedrijfsunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelcomplex. De unit bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een kantoorruimte op de eerste verdieping. De bedrijfsruimte op de begane grond is voorzien van een monoliet afgewerkte betonvloer en een kleine pantry, een toilet en een trapopgang naar de kantoorruimte op de eerste verdieping. De kantoorruimte is voorzien van systeemplafond met LED-verlichting. Het bedrijvencomplex is beveiligd met een omheining en voorzien van cameratoezicht. Interesse? Wij laten u deze bedrijfsunit graag vrijblijvend zien.

LOCATIE
De bedrijfsunit is gelegen langs de belangrijke weg N282 die Breda en Dorst verbindt. De oprit naar de autosnelweg A27 en de afrit daarvan liggen op ongeveer 750 meter afstand. De bereikbaarheid is zowel met de auto als met de vrachtwagen goed te noemen.

Breda beschikt verder over een uitstekende infrastructuur dankzij verbindingen met de snelwegen A16, A27 en A58. Met meer dan 185.000 inwoners en een verzorgingsgebied van meer dan 350.000 mensen, vervult Breda een centrale rol in de regio. De stad biedt een breed scala aan middelbaar en hoger onderwijs, een levendig historisch centrum met een uitgebreid scala aan winkels, en een aangename woon- en leefomgeving. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek gedijen in de bruisende stad Breda, waar een uiterst aantrekkelijk en stimulerend ondernemersklimaat heerst.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte van de unit bedraagt circa 110 m², waarvan circa 55 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 55 m² kantoorruimte op de verdieping.

KADASTER
Volgens de Rijksdienst voor het Kadaster en de openbare registers in Nederland, blijkt uit de kadastrale registratie van het terrein plaatselijk bekend als Baarschot 12C, 4817 ZZ Breda, het navolgende:

Gemeente: GINNEKEN
Sectie: N
Nummer: 4135
Appartementsrecht: A7

Van toepassing zijn een publiekrechtelijke beperking en een kwalitatieve verplichting, waarover wij u graag nadere informatie verschaffen.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat, voorzien van onder meer:

- overheaddeur;
- LED-verlichting;
- systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
- afgewerkte wanden in de kantoorruimte;
- pantry inclusief koelkast;
- toiletruimte;
- centrale verwarming;
- wandcontactdozen.

LEVERING
Het object zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu technische en/of fiscale aspecten van het object en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

KOOPPRIJS
De koopprijs bedraagt EUR 199.500,- kosten koper.

VVE
Koper dient lid te worden van een vereniging van eigenaren onder de naam 'VvE gebouw "Baarschot 12 tot en met 22E te 4817 ZZ Breda"', gevestigd te Breda. Wij kunnen de meest recente stukken op verzoek met u delen. De bijdrage voor 2023 is vastgesteld op EUR 57,78 per maand.

LEVERINGSDATUM
In overleg, doch niet eerder dan half januari 2024.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie:
EQ Real Estate
076 205 51 41
Lees meer

Kaart

Foto's

Brochure(s)

Er is geen brochure gevonden bij dit object.

Vraag meer informatie aan