Onze nieuwe website is live!

‘We doen het goed, of we doen het niet’ is al jaren ons motto. Met andere woorden: we proberen altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en dat met de juiste combinatie van netwerk, vernieuwing, professionaliteit en empathie.

In het kader van de groei die onze organisatie doormaakt zijn wij een jaar geleden begonnen met het verder versterken van ons fundament voor de toekomst. Een krachtige identiteit, een hechte bedrijfscultuur en onze uitgebreide expertise in bedrijfsmatig vastgoed vormen daarbij de basis van EQ Real Estate en EQ Investments.

EQ Real Estate – ‘dé professionals in commercieel vastgoed’ legt zich primair toe op bemiddeling bij verhuur, verkoop, aanhuur- en aankoop van (logistieke) bedrijfsruimte en kantoorruimte in de regio’s West-Brabant en de Drechtsteden.

Ons nieuwe label EQ Investments – ‘dé matchmakers in beleggingsvastgoed’ bemiddelt op persoonlijke, transparante en integere wijze bij de aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen in Zuid-Nederland in de segmenten logistiek, bedrijfsruimte, kantoren, zorgvastgoed, retail en residentieel.

Wij kunnen dit bericht niet afsluiten zonder onze strategische partners in dit traject te bedanken voor hun geweldige inzet: chapeau Jelle Zweegers van Subjekt, Jelle van Dun & team van Animate the World, Martijn van Wijk en team van Topsite BV, Matthijs Hut van Nomad Consultany en Joost Fiévez. 

Bekijk onze nieuwe website via: www.eq.nl