In kantoorgebouw ‘Graniet’ aan de Lage Mosten 33 in Breda heeft Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling onlangs circa 364 m² kantoorruimte gehuurd.

𝘐𝘯 𝘬𝘢𝘯𝘵𝘰𝘰𝘳𝘨𝘦𝘣𝘰𝘶𝘸 ‘𝘎𝘳𝘢𝘯𝘪𝘦𝘵’ 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘓𝘢𝘨𝘦 𝘔𝘰𝘴𝘵𝘦𝘯 33 𝘪𝘯 𝘉𝘳𝘦𝘥𝘢 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘝𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘳 𝘏𝘦𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯 𝘉𝘰𝘶𝘸 𝘦𝘯 𝘖𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘯𝘭𝘢𝘯𝘨𝘴 𝘤𝘪𝘳𝘤𝘢 364 𝘮² 𝘬𝘢𝘯𝘵𝘰𝘰𝘳𝘳𝘶𝘪𝘮𝘵𝘦 𝘨𝘦𝘩𝘶𝘶𝘳𝘥.

Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf dat al 129 jaar bestaat. Vanuit de vestiging in Schaijk is Van der Heijden al lange tijd actief in meerdere marktsegmenten in Midden- en West-Brabant en ver daarbuiten. Algemeen directeur Emiel Bongers denkt nog veel meer voor dit deel van Brabant te kunnen betekenen, nu de nieuwe vestiging een feit is: “Wij zijn klaar voor deze stap. En in de omgeving van Breda is ruimte voor een extra speler op de markt.

 Graniet ligt in het kantorengebied Westerhage in Breda pal langs de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam). Het gebied beschikt over representatieve kantoorgebouwen, een uitstekende parkeernorm en is goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Het gebied huisvest tal van gerenommeerde bedrijven.

EQ Real Estate - "dé professionals in commercieel vastgoed" trad op namens de verhuurder, een particuliere belegger. De Lobel & Partners - real estate experts - adviseerde Van der Heijden bouw en ontwikkeling in dit traject.