Camping Vision en Roan Camping Holidays verhuizen hoofdkantoor naar Breda.

Camping Vision en Roan Camping Holidays verhuizen hoofdkantoor naar Breda.

In de zoektocht naar geschikte huisvesting hebben Camping Vision en Roan Camping Holidays gekozen voor Breda. De keuze is mede gemaakt op basis van de hetgeen de stad te bieden heeft qua voorzieningen, de centrale ligging in het gebied, de BUas en bereikbaarheid. Daarnaast biedt de nieuwe huisvesting de kans om de medewerkers te voorzien in een werkplek die voldoet aan de hedendaagse eisen waarbij sfeer, welzijn en prestatie centraal hebben gestaan. 

Voor de toekomstige huisvesting is er circa 1.500 m2 kantoorruimte gehuurd in het kantoorgebouw aan de Bijster 13-17 te Breda. Het object is gelegen op korte afstand van zowel de toegangswegen alsmede het centrum van de stad met tal van voorzieningen.

Roan Camping Holidays biedt luxe campingvakanties aan op de mooiste campings van Europa. Camping Vision is een touroperator en strategisch sales partner van meer dan 1000 campings. De consumentenmerken van Camping Vision zijn Allcamps, LuxCamp, Dansk Bilferie en Friferie.  

Verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door De Lobel & Partners – real estate experts die samen met LUC Vastgoed Adviseurs is belast met de verhuur. Huurders Camping Vision en Roan Camping Holidays werden geadviseerd door EQ Real Estate – dé professionals in commercieel vastgoed. Het pand wordt beheerd door Summa Vastgoed. Recent hebben zij de modernisering van de entree begeleid in opdracht van de eigenaar.