Beleggingspand, Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand verhuren of verkopen? Dé professionals in commercieel vastgoed van EQ Real Estate zijn pro-actieve bedrijfsmakelaars. Innovatief en onderscheidend in strategie en aanpak. In het focusgebied Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam), Ridderkerk en Barendrecht verhuren en verkopen wij  bedrijfsruimte, kantoorruimte, beleggingsobjecten en winkelruimte.

Bedrijfspand verhuren of verkopen Dordrecht

Dordrecht is een stad in de provincie Zuid-Holland. De stad is volop in groei. Steeds meer ondernemers vestigen zich in Dordrecht. De gemeente doet er ook alles aan om ondernemerschap in de gemeente te stimuleren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Goede bereikbaarheid

Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.  

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Bedrijfspand verhuren of verkopen in Dordrecht?

Enthousiast geworden over Dordrecht en de vele ondernemerskansen die hier liggen? Wij hebben genoeg panden te huur of te koop in deze plaats. Bekijk eens ons uitgebreide aanbod op de website. Wil jij meer informatie over onze bedrijfspanden in Dordrecht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Advies op maat

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.