Tolbrugstraat 11

4811 WN BREDA verkocht

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
belegging
Bouwjaar
1866
Bouwperiode
tot 1906

Winkelruimte

Oppervlakte
152 m²
Regios
noord brabant
Aantal zelfstandig verhuur
1
Aantal huurders
1
Bruto huuropbrengst kaal
36000
Bruto aanvang rendement
7

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum

Omschrijving

Op zoek naar een solide langjarige verhuur (retail) belegging in Breda? Bekijk dan deze propositie! De winkelruimte is in gebruik bij beddenzaak MW Bedden & Slapen. De winkelruimte is doorgebroken, waardoor deze beddenzaak zowel een ingang aan de Nieuweweg als een ingang aan de Tolbrugstraat heeft. De aangeboden ruimte betreft de ingang aan de zijde van de Tolbrugstraat en kent een oppervlakte van circa 152 m2 op de begane grond. De Tolbrugstraat kent een diversiteit van bedrijven, waaronder Swapfiets, Bever, Duifhuizen, The Botanist, Mr. Barley, Ted's Arcade en Clear Kitchen. De Tolbrugstraat ligt nabij de haven van Breda en wordt door de Korte Burgstraat en Lange Brugstraat verbonden met de Grote Markt.

METRAGE
ca. 152 m² winkelruimte

KADASTRAAL
Gemeente Breda, sectie A, nummer 9487, appartementsrecht A1.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het gebouw maakt onderdeel uit van VVE Gebouw "De Tolbrug" aan de Tolbrugstraat 11-11a te Breda. Hiertoe behoren tevens de drie bovengelegen appartementen. Wij kunnen op aanvraag de splitsingsakte aan u toesturen. Tot dusver is betreft het een stille VvE. De eigenaar van de bovengelegen appartementen stelt graag in overleg met koper een maandelijkse bijdrage vast.

LEVERING
Het object zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu technische en/of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

NUTSVOORZIENINGEN
Er zijn eigen nutsvoorzieningen aanwezig. Huurder heeft contracten afgesloten met de leveranciers van gas, water en elektra.

BESTEMMING
Bestemmingsplan “binnenstad” heeft aangaande dit object de bestemming "centrum-1". Deze gronden zijn bestemd voor een diversiteit aan activiteiten, waaronder detailhandel, dienstverlening, cultuur en ontspanning, maatschappelijke voorzieningen en horeca 1. Voor een gedetailleerd bestemmingsoverzicht verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl of u kunt contact opnemen met ons kantoor.

VRAAGPRIJS
EUR 525.000 kosten koper

HUURINFORMATIE
Het object is langjarig verhuurd aan MW Bedden + Slapen, een beddenwinkel in het hogere segment van de markt. De vigerende huurovereenkomst expireert op 30 april 2027. Op verzoek kunnen wij u aanvullende huurgegevens verstrekken.

PARKEREN
Op loopafstand zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden en parkeergarages, waaronder 'Q-Park' en 'De Barones'. Daarnaast is zijn er meerdere bushaltes in de directe nabijheid.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een zekerheidsstelling in de vorm van een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDING
In onderling overleg, doch op korte termijn mogelijk.

Meer informatie?
EQ Real Estate
076 205 51 41
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan