Schoolstraat 11

4841 XC PRINSENBEEK verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
400 m²
In units vanaf
400 m²
Verkoopvloer oppervlakte
400 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
4000
Welstandsklasse type
B1

Omschrijving

Deze commerciële ruimte met een riante etalage van ca. 40 meter (voor- als zijkant) in het centrum van Prinsenbeek is beschikbaar voor de verhuur, met als directe buurman Mario Boere tweewielers. Het object heeft de bestemming 'centrumdoeleinden', waardoor zowel detailhandel -als dienstverlenende bedrijven zijn toegestaan. Er zijn zowel aan de voor- als achterzijde ruim voldoende parkeervoorzieningen aanwezig.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in Prinsenbeek aan de Schoolstraat, die in directe verbinding staat met de Groenstraat. Dit dynamische en gemoedelijke dorp ligt ten westen van de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en de HSL, dichtbij de Haagse Beemden. Het maakt deel uit van de gemeente Breda. De openbaar vervoersvoorzieningen bevinden zich op korte afstand, waaronder ook treinstation (Breda/Prinsenbeek).

Prinsenbeek telt momenteel ca. 12.000 inwoners. Het naastgelegen stadsdeel “Haagse Beemden” (ca. 40.000 inwoners) maakt veelvuldig gebruik van de faciliteiten die Prinsenbeek te bieden heeft.

Oppervlakte:
Ca. 400 m2.

Opleveringsniveau:
In goed onderling overleg tussen partijen.
Uitgangspunt is dat het object in casco staat door verhuurder wordt aangeboden. De reeds aanwezige voorzieningen zullen door verhuurder aan huurder 'om niet' ter beschikking gesteld worden. Verhuurder heeft geen onderhouds- dan wel vervangingsplicht.

Het object voorzien van onder meer de navolgende aanwezige voorzieningen:
- een dubbele entree, zowel aan de voorzijde (Schoolstraat) als aan de zijkant van het object;
- luchtbehandeling / airconditioning;
- elektra voorzieningen;
- volledige glazen pui (ca. 40 meter in totaal);
- pantry;
- dubbel toilet;
- dubbele douches;
- ruim voldoende parkeervoorzieningen.

Huurprijs:
€ 35.000,00 per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten:
In onderleg overleg nader vast te stellen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Reclamevoering:
In overleg met de Vereniging van Eigenaren.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding:
In onderling overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

EQ Real Estate
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan