Ramgatseweg (nieuwbouw)

4941 VN RAAMSDONKSVEER Koop € 450.000,- v.o.n.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 450.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.858 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.352 m²
In units vanaf
226 m²
Vrije hoogte
746
Vloerbelasting
1000
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Bouwhoogte
746

Kantoorruimte

Oppervlakte
112 m²
Verdiepingen
1

Terrein

Omschrijving

Op een uitstekende locatie langs de A27 worden een zestal duurzame bedrijfsunits ontwikkeld en gerealiseerd, waarbij door de ontwikkelaar belang wordt gehecht aan een groene en duurzame uitstraling. De bedrijfsunits variëren in totale bruto vloeroppervlakte (BVO) van circa 338 m2 (tussenunits) tot circa 431 m2 (hoekunits) en beschikken ieder over eigen parkeerplaatsen. Iedere unit beschikt over een bedrijfsruimte op de begane grond en een kantoorruimte c.q. showroom op de verdieping. De hoekunits krijgen tevens de gelegenheid gebruik te maken van het naastgelegen buitenterrein. Het geheel wordt opgeleverd in casco staat, doch wordt door de ontwikkelaar een optielijst beschikbaar gesteld ingeval een casco plus opleveringsniveau is gewenst. Het is bespreekbaar om één of meerdere units aan elkaar te koppelen, waardoor er grotere units ontstaan. Samengevat is dit dé ontwikkeling waarin u de groei van uw bedrijf op een duurzame en verantwoorde manier kunt invullen!

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De ontwikkeling wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Dombosch I in Raamsdonksveer, gelegen binnen de gemeente Geertruidenberg. Dit terrein is direct langs de A27 (Breda/Gorinchem/Utrecht) gesitueerd, waardoor de bereikbaarheid uitstekend is. Het bedrijventerrein bevindt zich nabij de kruising tussen de A27 en de A59 richting Den Bosch. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijvigheid in zowel het midden- en kleinbedrijf als de logistieke sector. Door de aanwezigheid van diverse bushaltes is ook de bereikbaarheid met openbaar vervoer gewaarborgd.

UNITS
De bedrijfsunits zijn gasloos en beschikken over hoge RC-waarden. De daken worden voorbereid voor zonnepanelen en het tevens mogelijk elektrische laadpalen te realiseren.

De totale vloeroppervlaktes (BVO) variëren van circa 338 m2 (tussenunits) tot circa 431 m2 (hoekunits), verdeeld over de begane grond en verdieping. De bedrijfsruimtes op de begane grond variëren van circa 226 m2 (tussenunits) tot circa 288 m2 (hoekunits). De verdiepingsvloeren variëren van circa 112 m2 (tussenunits) tot circa 143 m2 (hoekunits).

Type B1 - hoekunit
Totale oppervlakte: 431 m² BVO
Begane grond: 288 m² BVO
Eerste verdieping: 143 m² BVO
8 parkeerplaatsen
Koopsom: EUR 550.000,- V.O.N., te vermeerderen met 21% omzetbelasting

Type B2, B3, B4, B5 - tussenunits
Totale oppervlakte: 338 m² BVO
Begane grond: 226 m² BVO
Eerste verdieping: 112 m² BVO
4 parkeerplaatsen
Koopsom: EUR 450.000,- V.O.N., te vermeerderen met 21% omzetbelasting

Type B6 - hoekunit
Totale oppervlakte: 431 m² BVO
Begane grond: 288 m² BVO
Eerste verdieping: 143 m² BVO
8 parkeerplaatsen
Koopsom: EUR 550.000,- V.O.N., te vermeerderen met 21% omzetbelasting

BESTEMMING
De bestemming van het perceel is ‘Bedrijventerrein’.
De locatie is daarmee bestemd voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten die zijn genoemd in bedrijvenlijst tot en met milieucategorie 4.2. Voor de bedrijvenlijst en aanvullende informatie over de bestemming kunt u de makelaar of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Bij de weergegeven prijzen geschiedt de oplevering in casco staat. Door de ontwikkelaar wordt een optielijst aangeboden ingeval u de
voorkeur geeft aan een casco plus opleveringsniveau.

• hoogte achterliggende hal ca. 7,46 m.
• vrije hoogte begane grond ca. 4.47 m.
• vrije hoogte eerste etage ca. 2,66 tot 2,96 m. (afschot in dak)
• elektrisch bedienbare overheaddeur (4,00m1x 4,00 m1)
• RC-waarden uitgangspunten
> vloer: minimaal 3,7 (m2*K/W)
> gevel: minimaal 4,7 (m2*K/W)
> vloer: minimaal 6,3 (m2*K/W)
• monoliet afgewerkte begane grondvloer (1.000kg/m2);
• verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaatvloer met naden opgevuld (400kg/m2);
• raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters;
• meterkast voorzien van invoer elektra/water/internet (aansluitkosten niet in koopsom inbegrepen);
• dak doorvoer ter voorbereiding aanleg zonnepanelen;
• stalen dakplaten met isolatie
• sandwichpanelen.
• reclame mogelijkheid aan de voorzijde
• groenstrook aan de voorzijde
• bestrating: klinkers met afzonderlijke kleuren voor de parkeerplekken

PLANNING
De bouw vangt aan nadat minimaal 70% van het project is verkocht en de omgevingsvergunning is verleend. De verwachte oplevering is kwartaal 3 van 2023 echter zijn hieraan geen rechten te ontlenen.

OMGEVINGSVERGUNNING
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is nog niet verstrekt. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik zullen door koper moeten worden aangevraagd.

ENERGIELABEL
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen definitief energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.
Afhankelijk van de gebouwfuncties die de nieuwe eigenaar/ gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot een energielabel. De nieuwe eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten opvragen van dit definitieve energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.
De nutsbedrijven leggen tegenwoordig alleen (hoofd) leidingwerk aan op particulier terrein als daarvoor rechten zijn gevestigd. Deze rechten op het hebben, houden, onderhouden, vervangen of verwijderen van dit leidingwerk worden gevestigd via de splitsingsakte.
De koper mag de op basis van de koop-/ aannemingsovereenkomst gekochte appartementsrechten pas verkopen na één jaar na sleuteloverdracht of anders met schriftelijke toestemming van de verkoper. Hiervoor worden in de overeenkomst omstandigheden omschreven ten gevolge waarvan deze toestemming niet geweigerd kan worden.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom overmaken op een rekeningnummer van Notariaat Van Benthem en Keulen.

PROJECTNOTARIS
Notariaat Van Benthem en Keulen te Utrecht zal de overdracht begeleiden.
Daarbij worden opgesteld:
- koopovereenkomst (grond);
- aannemingsovereenkomst (bouw); - akte van levering.
Wij informeren graag nader over de verkoopprocedure.

DISCLAIMER
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Er kunnen geen rechten aan deze brochure (zowel teksten als tekeningen) worden ontleend.
Deze presentatie en tekstomschrijving kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

MEER INFORMATIE?
EQ Real Estate
076 205 51 41
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan