Oude Kerkstraat 12E

4878 AA Etten-leur Verkocht

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2018

Bedrijfshal

Oppervlakte
59 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Op het bedrijventerrein 'Vosdonk' in Etten-Leur komt er een bedrijfsunit beschikbaar voor de verkoop. Het object gelegen aan de Oude Kerkstraat 12-G14 wordt te koop aangeboden in verhuurde staat.

De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd en beschikt over o.a. een betonvloer, een entresolvloer, een overheaddeur, water en elektra. Het object maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw (2018) bestaande uit 23 kleinschalige bedrijfsunits op een afgesloten terrein. Aanvaarding in overleg.

Interesse? Wij leiden je graag vrijblijvend rond tijdens een bezichtiging.

Locatie
Bedrijventerrein ‘Vosdonk’ is gelegen aan de westkant van de gemeente Etten-Leur, direct aan de rijksweg A58 (afrit 19). Het bedrijventerrein heeft een bruto oppervlakte van ca. 350 hectare en zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Bestemming
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan 'Vosdonk', onherroepelijk verklaard op 12 juni 2012, waaruit blijkt dat onderhavige locatie de bestemming 'Bedrijventerrein - 1' heeft met functieaanduiding 'Specifieke vorm van kantoor Bedrijfsverzamelgebouw'. Binnen deze bestemming zijn op grond van de voorschriften bedrijven in de milieucategorie 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 uit de bij het bestemmingsplan behorende Staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Voor een compleet beeld verwijzen wij u naar het Omgevingsloket.

Opleveringsniveau
De bedrijfsunit wordt opgeleverd in huidige staat ”as is”, onder meer voorzien van:
- Een overheaddeur (hoogte 5,00 meter) voorzien van 2 volglassecties en een loopdeur (met verlaagde drempel);
- Een entresolvloer van 5,00 x 5,00 meter met een maximale vloerbelasting van 350 kg/m2;
- De wanden tussen de units zijn van gasbeton/sandwichpanelen;
- Hoogte bedrijfsunit is ca. 6,00 meter, hoogte onder de entresol ca. 3,00 meter;
- Zowel het dak als de gevels zijn voorzien van sandwichpanelen;
- Een afsluitbare terreinpoort;
- Water;
- Elektra (max. 25 Ampère); Verlichting.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt ca. 59 m2, bestaande uit 34 m2 bedrijfs- en/of opslagruimte op de begane grond en een ingebouwde entresolvloer van ca. 25 m2. Op de entresolvloer bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een kantoor en toilet.

Verhuurde staat
Het object wordt te koop aangeboden in verhuurde staat. De actuele huuropbrengst is EUR 5.940,-- per jaar, te vermeerderen met BTW. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt EUR 79.500,-- kosten koper, te vermeerderen met BTW.

Waarborgsom
Een zekerheidsstelling in de vorm van een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Vereniging van Eigenaren
Vereniging van Eigenaars Vossehoek te Etten-Leur is opgericht. De bijdrage is vastgesteld op € 35, - per maand. Op verzoek kunnen wij de stukken van de Vereniging van Eigenaren verstrekken.

Levering
Uitgangspunt bij verkoop van deze propositie is een levering gebaseerd op het 'as is, where is’, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische, milieu technische en/of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Aanvaarding
In overleg.

Omzetbelasting
De koopsom wordt vermeerderd met 21% omzetbelasting.

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kaart

Foto's

Plattegronden

Brochure(s)

Er is geen brochure gevonden bij dit object.

Vraag meer informatie aan