Nispensestraat 10

4701 CW ROOSENDAAL verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
408m²
In units vanaf
408m²
Verkoopvloer oppervlakte
408m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1100
Branchebeperking
Ja
Welstandsklasse type
A2

Omschrijving

In het centrum van Roosendaal, naast de Nieuwe Markt en de parkeergarage, is deze ruime commerciële ruimte beschikbaar voor de verhuur. Het object ligt op een representatieve locatie nabij de Nieuwe Markt, kent een frondbreedte van ruim 11 meter en leent zich uitstekend ten behoeve van detailhandel, kantoren, dienstverlening, horeca- of maatschappelijke voorzieningen. Optioneel zijn een tweetal garages bij te huren.

Locatie:
De Nispensestraat ligt midden in het centrum van Roosendaal op korte afstand van de Nieuwe Markt en de ingang van de parkeergarage. De straat kenmerkt zich door een mix van landelijke en lokale ondernemers, speciaalzaken en dienstverlenende bedrijven. Het object is gelegen op loopafstand van Roosendaal Centraal Station en er zijn voldoende bus voorzieningen in de nabijheid. De bereikbaarheid vanuit de belangrijkste in- en uitvalswegen van Roosendaal is uitstekend te noemen. 

Oppervlakte:
De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 408 m2 VVO (exclusief garages) op de begane grond.

Er zijn een tweetal garages optioneel bij te huren.
Garage 1: 27 m2
Garage 2: 47 m2

Huurprijs:
Prijs op aanvraag.

Voorschotbijdrage servicekosten / nutsvoorzieningen:
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau:
In goed onderling overleg tussen partijen.

Bestemming:
Detailhandel, horeca (categorie 1a,b,c), dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, culturele voorzieningen, kantoren.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak!
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan