Minervum 7074

4817 ZK Breda verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1995
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Bedrijfshal

Oppervlakte
90 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer

Kantoorruimte

Oppervlakte
52 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Deze compleet gerenoveerde en instapklare bedrijfsunit met kantoor over twee lagen op bedrijventerrein 'Minervum' te Breda komt per direct beschikbaar voor de verhuur! De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, lichtstraat, automatisch- en op afstand bedienbare overheaddeur, verwarming en een codeslot t.b.v. leveranciers buiten werktijden. De kantoren zijn verdeeld over (met twee afsluitbare gedeeltes) de begane grond en de verdieping. Ze zijn volledig opgeknapt en voorzien van systeemplafond met geïntegreerde LED-verlichting, vers gesausde wanden, WCD's en aansluitpunten t.b.v. data, CV (Nefit) middels radiatoren, een pantryblok, een luxe toilet en meterkast. De kantoorruimte op de 1e verdieping is afsluitbaar.

Dit bedrijventerrein valt onder de BIZ (bedrijven investerings zone). Door middel van deze regeling wordt grip gehouden op de uitstraling van het terrein en worden zaken als openbaar groen, straatmeubilair en een collectieve bewaking (op terreinniveau) geregeld. Als gebruiker wordt u hiervoor aangeslagen door de gemeente.

Locatie
Het object is gelegen op het kwalitatieve bedrijventerrein 'Hoogeind', ook wel bekend als 'Minervum'. De directe omgeving wordt gekenmerkt door vooral zelfstandige kantoor- c.q. bedrijfsgebouwen.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, doordat het direct grenst aan de in- en uitvalswegen, onder meer de A27 (Utrecht) en via de noordelijke route naar de A16 (Rotterdam-Antwerpen). Er zijn openbare vervoersvoorzieningen aanwezig, onder meer naar het centrum van Breda alsmede het station. De omgeving van Hoogeind wordt gekenmerkt door vooral zelfstandige kantoor- bedrijfsgebouwen.

Oppervlakte:
Het object kent een totale oppervlakte van ca. 142 m2, als volgt:
ca. 90 m2 bedrijfsruimte
ca. 27 m2 kantoorruimte op de begane grond
ca. 25 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping

Parkeren
Er is voldoende gelegenheid tot vrij parkeren in de directe omgeving.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Servicekosten worden in onderling overleg nader vastgesteld. Het gehuurde beschikt over eigen meters ten behoeve van het verbruik van gas, water en elektra, waarmee huurder contracten zal sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurtermijn
In overleg

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van een bedrag van drie maanden huur + eventuele servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Videos

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan