Markt 23

4841 AA PRINSENBEEK verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1922
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
80 m²
Verkoopvloer oppervlakte
80 m²
Verdiepingen
1

Omschrijving

Deze commerciële ruimte gelegen op goede locatie in het centrum van Prinsenbeek komt beschikbaar voor de verhuur. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van (dag)winkels, kledingzaken en een supermarkt. Aan de voorzijde van het object is een grote parkeerplaats gelegen. De winkelruimte is L-vormig en heeft een riante opslagmogelijkheid aan de zij- en achterkant.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in Prinsenbeek aan de Markt. Dit dynamische en gemoedelijke dorp ligt ten westen van de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en de HSL, dichtbij de Haagse Beemden. Het maakt deel uit van de gemeente Breda. De openbaar vervoersvoorzieningen bevinden zich op korte afstand, waaronder ook treinstation (Breda/Prinsenbeek).

Oppervlakte:
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 80 m2. Daarnaast is er nog een grote secundaire opslag, ideaal voor bijvoorbeeld de opslag dan wel bevoorrading van een de winkelruimte gekoppelde webshop.

Opleveringsniveau:
De reeds aanwezige voorzieningen zullen door verhuurder aan huurder 'om niet' ter beschikking gesteld worden. Verhuurder heeft geen onderhouds- dan wel vervangingsplicht.

Het object is voorzien van onder meer de navolgende aanwezige voorzieningen:
- entree aan de voorzijde;
- diverse lichtspots;
- een laminaatvloer;
- volledige glazen pui;
- pantry;
- toilet;
- diverse secundaire ruimtes voor opslag;

Huurprijs:
€ 1.500,- per maand, te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurder zal rechtstreekse contracten sluiten voor het verbruik van gas, water en elektriciteit.
Verrekening met de bovenbuurman vindt jaarlijks achteraf plaats middels een eindafrekening. Het voorschotbedrag wordt door partijen in gezamenlijk overleg vastgesteld. Verhuurder zal zorgdragen voor het plaatsen van tussenmeters.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur + BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Aanvaarding:
In onderling overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

EQ Real Estate
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan