Gewenten 43

4704 RE Roosendaal Huur € 4.000,- p/m

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.000,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2002
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
535 m²
In units vanaf
535 m²
Verkoopvloer oppervlakte
535 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
535 m²
Voorzieningen
Betonvloer, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Op bedrijventerrein Borchwerf in Roosendaal komt een showroom op zichtlocatie langs de A17 - met inbegrepen het medegebruik van de LED Billboard (1/6 deel) - beschikbaar voor de verhuur. De showroom is bij uitstek voor groot- en detailhandelsdoeleinden (business-2-business). Er is een gemeenschappelijke representatieve entree aanwezig. De ruimte bestaat uit een showroom met volledige keuken en kookeiland, alsmede een kleine entresol.

BESTEMMING
Groothandel wordt in het bestemmingsplan als volgt gedefinieerd:
" Het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ten verkoop, verkopen en/of afleveren van goederen aan wederverkopers, instellingen, dan wel aan die personen, die deze goederen in een door hen gedreven onderneming of instelling bedrijfsmatig aanwenden, hieronder vallen zowel detail- als groothandel".

Detailhandel wordt in het bestemmingsplan als volgt gedefinieerd:
" het bedrijfsmatig te koop aanbieden, hieronder de uitstalling ten verkoop, verkopen en/of leveren van goederen aan diegenen, die goederen kopen voor eigen gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit onder detailhandel wordt mede begrepen: een afhaalservice zonder de mogelijkheid om ter plaatse te consumeren".

Voor specifieke informatie over de bestemming verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl

METRAGE
In totaliteit circa 535 m2 bedrijfsruimte.

HUURPRIJS
EUR 4.000, - per maand, te vermeerderen met BTW, inclusief het medegebruik (1/6 deel) van de LED Billboards.

PARKEREN
In overleg kunnen eigen parkeerplaatsen worden toegewezen aan de voorzijde van het object.

RECLAME
Huurder heeft het recht om te adverteren op de LED billboards langs de snelweg A17 (volledig bij de huurprijs inbegrepen). Bereik.nl heeft een stuk verder een reclame mast staan, volgens bereik.nl goed voor ruim 937.000 passanten per week langs de A-17, derhalve circa 45.000.000 passanten op jaarbasis. EQ Real Estate heeft deze cijfers echter niet geverifieerd. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

AANVAARDING
In overleg.

SERVICEKOSTEN
Verhuurder belast geen servicekosten door. Eventueel onderhoud en keuringen van installaties in het gehuurde zijn voor rekening huurder.

NUTSVOORZIENINGEN
Er zijn geen eigen meters in het gehuurde. Verhuurder en huurder stellen in gezamenlijk overleg het voorschotbedrag voor de nutsvoorzieningen vast.

OPLEVERINGSNIVEAU
in huidige staat 'as is'. Bij ingebruikname zal een proces verbaal van oplevering door partijen worden opgemaakt die onlosmakelijk aan de huurovereenkomst is verbonden.

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitend een (optie)periodes van telkens 5 jaar. Kortere periodes in overleg

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag van minimaal drie maanden huur, servicekosten en BTW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

EQ Real Estate
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan