Franse Akker 22A

4824 AK Breda Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1979
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Bedrijfshal

Oppervlakte
235 m²
Vrije hoogte
600 cm
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Bouwhoogte
600 cm

Kantoorruimte

Oppervlakte
90 m²
Voorzieningen
Te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein

Omschrijving

Representatieve bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte én een eigen verharde oprit (ca. 25 meter lang, ca. 5 meter breed), gelegen op bedrijventerrein Hintelaken in Breda. Het terrein is afsluitbaar en rondom de bedrijfsruimte is tevens extra mogelijkheid voor opslag. Om u een goed beeld te geven van de huidige indeling van het object zijn een indicatief plattegrond van de begane grond en de verdieping toegevoegd. Aanvaarding in overleg, doch op korte termijn.

Locatie
Onderhavig object is gelegen op bedrijventerrein Hintelaken. De locatie is goed bereikbaar via de 'Emerparklaan' naar de Noordelijke rondweg. De snelweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) is binnen enkele minuten bereikbaar, ter hoogte van Prinsenbeek. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Op het bedrijventerrein bevinden zich overwegend vrijstaande zelfstandige bedrijfscomplexen in gebruik variërend van groothandel, opslag en distributie alsmede productieactiviteiten.

Bestemming
Thans is van toepassing het vigerende bestemmingsplan ‘Emer Hintelaken’ dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 16 september 2010 waaruit blijkt dat de onderhavige locatie de bestemming ‘Bedrijventerrein’ heeft met functieaanduiding ‘Specifieke vorm van bedrijventerrein – categorie 2/3’. Op het omgevingsloket vindt u alle digitale informatie over de fysieke leefomgeving waaronder alle geldende regels.

Oppervlakte
Het object kent een totale vloeroppervlakte van ca. 280 m2 excl. verdieping, als volgt:
ca. 235 m2 bedrijfsruimte
ca. 45 m2 kantoorruimte op de begane grond (incl. hal en twee toiletten)
ca. 45 m2 kantoorruimte incl. ruime pantry op de eerste verdieping met vide en trap naar de bedrijfsruimte.

De eigen oprit heeft een lengte van ca. 25 meter en een breedte van ca. 5 meter, derhalve in totaal ca. 125 m2 oppervlak.

Parkeren
Naast mogelijkheden op het eigen terrein is er voldoende gelegenheid tot vrij parkeren in de directe omgeving.

Opleveringsniveau
Het object wordt aangeboden in huidige staat. De staat van afwerking kan als eenvoudig worden omschreven. Het object beschikt niet over een verwarming. Radiatoren zijn aanwezig, indien aansluiting gewenst is. Extra voorzieningen in het gehuurde kunnen in overleg met de verhuurder worden gerealiseerd, waarbij de investeringskosten zullen worden verdisconteerd in de huurprijs.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt EUR 1.975,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Het gehuurde beschikt over eigen meters ten behoeve van het verbruik van water en elektra. Huurder zal zelf contracten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurtermijn
5 jaar, te verlengen met periodes van telkens 5 jaar. Korte periodes uitsluitend in overleg.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
Betaling per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW- wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Overige condities
Huurovereenkomst conform model verhuurder welke is gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30-01-2015, met de bijbehorende Algemene Bepalingen.
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Vraag meer informatie aan