Emmastraat 10

4811 AG BREDA verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Kantoorruimte

Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Overig

Omschrijving

Wegens verhuizing komt deze aantrekkelijke kantoorruimte naast het NS Centraal Station Breda beschikbaar voor de verhuur.
De kantoorruimte bevindt zich op de begane grond, op loopafstand van het NS Centraal Station en het stadspark Valkenberg, welke tevens direct aansluiting geeft tot het centrum van Breda. In overleg met u en na goedkeuring verhuurder wordt er een nieuwe vloer gelegd in het object. Ter illustratie zijn enkele foto's bewerkt waarbij een grijze vloer is te zien. Daarnaast krijgt het object een opknapbeurt.

Het object heeft 2 vergader-/kantoorkamers en een grotere kantoortuin, zowel aan de voor- als achterzijde een ruimte daglichttoetreding aanwezig. In de omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een mix van bedrijvigheid, waaronder horeca, zakelijke dienstverlening en de SPAR.

BEREIKBAARHEID
Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16
(Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltrace eveneens goed bereikbaar.

Op steenworp afstand ligt het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Voor het object zijn bushaltes te behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Centraal Station Breda is aangesloten op het net van hogesnelheidstreinen. Twee keer per uur rijdt er een intercity direct op het traject Breda-Rotterdam-Schiphol-Amsterdam.

BESTEMMINGSPLAN
Binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Spoorbuurt’ heeft dit gebouw de bestemming ‘wonen’ met als functieaanduiding 'kantoor' . Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website raadplegen.

OPPERVLAKTE
ca. 110 m2 kantoorruimte

HUURPRIJS
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 1.295,- per maand, te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor een eigen parkeerplaatsen bedraagt € 100,- per maand per plaats, te vermeerderen met BTW. Hier geldt een verplichte afname van minimaal 2 parkeerplaatsen, eventueel zijn er 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

AANVAARDING
Per 1 september 2020, doch eerder in onderling overleg ook mogelijk.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

NUTSVOORZIENINGEN
Het object beschikt over eigen meters voor de registratie van het verbruik van gas, water en elektra. Voor de verrekening van het verbruik van de nutsvoorzieningen vindt jaarlijks achteraf een afrekening plaats.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg opgeleverd met de huidige aanwezige voorzieningen, zijnde onder meer:
* systeemplafond met geïntegreerde verlichting
* vloerbedekking
* diverse scheidingswanden
* ruime daglichttoetreding
* CV met radiatoren
* pantry
* toilet en urinoir
* opslagkast
* parkeren op afgesloten terrein, bereikbaar via de Emmastraat

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van een bedrag van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

RECLAMEVOERING
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Informatie:
EQ Real Estate
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan