Ballemanseweg 1C

4855 AP GALDER verhuurd

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1990
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Bedrijfshal

Oppervlakte
870 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Omschrijving

Bedrijfsruimte met buitenterrein te huur. De bedrijfsruimte bestaat uit een grote loods van 690m2 met aansluitend een kleinere bedrijfsruimte van 180m2 met een inpandig kantoor. Tevens is er een buitenterrein beschikbaar met een indicatieve oppervlakte van 800m2. Op onderhavige locatie kent veel mogelijkheden: zowel bedrijven (categorie 1 en 2), groothandelsbedrijven en detailhandel worden toegestaan.

BEREIKBAARHEID
De ruimte is gelegen in het dorp Galder, een dorp in Noord-Brabant. Het is goed bereikbaar en heeft een eigen ontsluiting.

OPPERVLAKTE
ca. 870m2 bedrijfsruimte
ca. 800m2 buitenterrein

AANVAARDING
In overleg

BESTEMMING
Op basis van bestemmingsplan Kom Galder heeft het perceel de bestemming Bedrijf, alsmede functieaanduiding detailhandel.
Toegestaan worden industriƫle en ambachtelijke verzorgende bedrijven/inrichtingen en bedrijfsactiviteiten die genoemd staan in milieucategorie 1 en 2. Dit geldt ook voor groothandelsbedrijven. Detail is tevens toegestaan op locatie, niet zijnde perifere detailhandel.

HUURPRIJS
EUR 1.950,- per maand, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiƫle nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
In overleg

HUURBETALING
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

MEER INFORMATIE?
EQ Real Estate B.V.
076-205 51 41
Lees meer

Kaart

Plattegronden

Brochure(s)

Er zijn geen brochures gevonden bij dit pand.

Vraag meer informatie aan